AKTUELNO

Haos i lom!

Dragana Mitrović i Mišel Gvozdenović ušli su u brutalan sukob zbog Milice Kemez, budući da njihov ljubavni trougao pravi haos napolju, ali i među zadrugarima. Ono što je Mišela povredilo jeste to što je Dragana otkrila da on flertuje za stolom sa ljutom rivalkom Kemezovom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispada da ja nešto radim tebi, ti si rekla da ti vidiš šta ja radim! - počeo je pevač.
Ti si ograničen u nekim situacijama, veruj mi šta ti pričam, ako nije to što si upravo rekao, onda te boli uvo! - rekla je Dragana.
Ti i Milica mislite da sprovodite sa mnom, ja sam to prošao odavno! Ti i ja nećemo razgovarati, jer si rekla da trenutno nismo dobro, sve najbolje ti želim i guraj i to je to - odbrusio je Mišel.
Mišel, ti si prgav, znamo da si prgav, ne moramo da razgovaramo, on se naljuti na mene! Ja sam rekla da sam videla da se domunđavate, pričate, plešete, ja sam to videla, pevate pesmice - odbrusila je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

J*bite se međusobno i ti, i Milica! Ja ti kažem ponovo! - psovao je Mišel.
Videla je i Ana kada smo se oblačile! Da, videla sam poglede, da, dođe do tebe i pevati pesmu! Što nije rekao da su drugari, ja sam uvek rekla da smo drugari i da se družimo! Neka te spajaju sa muškarcima, sa Draganom više neće, bolje tako - tvrdila je zadrugarka.
Je l' se razvaljivala sa njim po krevetu, kao i ti? Ko mu je kriv, on je šetao sa njom, on je ustao i rekao za stolom da može ovu, ovu i onu. Sada kao ispada da ste počele da se bijete oko njega, a sad kao ne želi da bude tu - objasnio je Kristijan.

Nenad Lazić Neca je nekoliko puta pokušao da odbrani Mišela, ali mu je Dragana vrlo brzo zapušila usta.

Umesto da kaže da su devojke lepe, da bolje priča sa njima nego sa Necom, ne, što kaže Kristijan, priča je zdrava, kaže da se druže, šetaju, ja sam ga branila svuda, ali neću više, neka pričaju da si gej! - odbrusila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga