AKTUELNO

Zbog ovoga će sigurno izbiti haos!

Sandra Rešić legla je na krevet sa Natašom Radan i pokušala da joj skrene pažnju da joj je krivo što se odvojila od ekipe poznatija kao ,,Ketering". Sandra je istakla da je to zbog Anđela Rankovića, kao i da razume, ali da bi volela da se Radanova vrati u kolosek.

Nekako, ja bih volela zbog tebe, da se vratiš u kolosek malo. Da iskoristiš ovo sada! To sa Anđelom, manje, više, to je bilo i napolju, ali ti si se odvojila od nas, i nemam ništa protiv toga, ali nekako, kao da si nas... Stavila po stari - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša i Sandra su se trudile da što tiše pričaju, kako bi jedva moglo da se čuje o čemu razgovaraju, u čemu su izgleda postale sve iskusnije.

Ja kao da sam se borila za tvoj moral, mislim, kao da smo ovde nevini, ali ili ćuti, ili mu odgovori. Zato ti i kažem, ja sam je čula, jer ovde to svi komentarišu, a opet to gledam, komentarišemo Đedović, Mića i ja, ne sećam se Ermine. Kako da ti kažem, nekako, u tom trenutku sam se osetila skučeno, šta je bilo sa tobom i sinoć baš kada je bilo oko klipa, ja pomislim da si nešto pričala za Alena, ja kažem da si se toliko promenila, kao druže da imaš sa njim petoro dece, pa se brineš kako ćeš. Ako neće, teraj ga u p**ku materinu, ako je ovo ovako kako kažu, šta ti Nataša ima da pričaš!? Je l' postoje prepiske oko fetiša? - rekla je Rešićeva.
Ne postoji, postoji nešto što sam ja komentarisala... Oko fetiša ne, ali oko s*ksa, da. To nije izašlo, niti će izaći, zato što je to dopisivanje sa njim! - rekla je Radanova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga