AKTUELNO

Iskreno o svemu!

U toku su nominacije u Beloj kući, naredna zadrugarka koja nominuje je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledam Anu i moram da kažem da si jako lepa večeras, i fensi si mi jako. Ona se zadnjih par dana šminka, a ja to gledam i volim to. O njom ne mogu da kažem ništa negativno. Opusti se i samo polako. Što se tiče Zole on i ja nikada nismo imali sukob, osim nekog budžeta koji sam mu dala. On mi je super kada se aktivira, pozanjem te dosta duže, i nikada me nisi uvredio i sačuvaću te - rekala je Matora.
Zola i ja se znamo od prošle godine i od tada smo dobri, nismo imali velike rasprave nikada do ove sezone. Uvredio si me ove godine jer si pomenuo Mateju, rekoa su mi tada gadne i odvratne stvari, i od tada nemamo normalnu komunikaciju. Tvoj odnos sa Miljanom to mi je drago što si se spasio. Složila bih se sa većinom da si sjajan od kako nisi sa njom. Što se tiče Ana, sa njom sam od starta imala konflikt. Rekla si mi da me smatraš za lošeg čoveka i prijatelja, i vreme ti je pokazalo da to nije istina. Zapazila sam da si jako dobar čovek, pogotovo kada se boriš za nepravdu.Šaljem Zolu - rekla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola je super momak, zanimljiv, nije ni glup ni naivan. Super je. Ana je vesela osoba, i vesela devojka. Ne zameram ti što si uradila to, ima i gorih devojaka, to je ljubav. Sa Zolom radi šta ti srce kaže. Sačuvaću Anu - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga