AKTUELNO

Nije poklekla pred njegovim šarmom!

Trenutno se u Beloj kući polemiše odnos Maje Marinković, i uvreda koju je uputila Aleksandri Nikolić, vezano za garderobu koju nosi.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja ima nekada te momente da spusuti devojke da bi sebe uzdigla, ali ja smatram da se tu ne pronalazim i ne komenatrišem devojke na konto uloga ili oblačenja i znam da ona to i milsi i ona stalno pecka. Govori u množini, ali me ne dotiče - rekla je Milica.
Šta da kažem, one su takve i hvataju se za svaku reč i ja kad imam nešpto da kažem, ustanem i kažem a znate za koga sam rekla - dodala je Maja.

Pitanje za Marka Janjuševića Janjuša: "Priznao si da imaš osećanja prema jednoj devojci, rekao si da ti se sviđa Sandra i sad nam reci kako te je privukla?"

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam osećanja, ali je ona jedina koja me inspiriše da se ne vređam i ona me inspiriše ne nešto lepo i sutra da rodi dete, ona bi bila najbolja. Ona je devojaka za mene, kada bih bio sa nekim ili u vezi posle moje žene, to bi bila osoba kao što je Sandra i to sam hteo da kažem. Pre me je iritirala, ali kada bih u rijalitiju birao to bi bila ona, a na moj šarm može da padne svaka kad ja hoću, ali ja to ne želim da radim! I da nema dečka, kao što ima ja bih nju osvojio - rekao je Janjuš.
Hvala ti Janjuše, divan si čovek znam da nisam prepumpana! Hvlaa mu na lepim rečima, en znam baš ovo za atraktivna, i mislim da se on šali jer ja nikoga ne gledam na taj način i kod mene ne postoji da se zaljubim i on je neko ko ima te fore, ali zato je onako na kvarno pogledao u Maju i kada sam mu to rekla, on se naljutio. Ali je lepo čuti da neko ima takvo mišljenje o tebi. ja mislim da je on jako dobar i prijatelj je pravi, ali njega i maju je ono što ih je obeležilo najgore i gledamo ih kroz to, ali je jako dobar čovek - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga