AKTUELNO

Haos!

Maja Marinković i Čorba su se vratila na "Mićinu igru istine", a Mića je pitao Maji ko je bolji u odnosima, Čorba ili Mensur Ajdarpašić.

Spoljni svet me ne zanima. Kada budemo svi učesnici, pričaćemo o tome - odgovorila je Maja.

Nenad Lazić Neca je negirao da mu se sviđa Stefan Karić, dok je Teodora Bilanović negirala da je bila u vezi sa Čorbom. Čorba se pokajao što se zakleo da neće ulaziti više u veze u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Nikolu, koja je najveća laž koju si izrekao u Zadruzi? - pitao je Mića.
Ja nisam nijednu, to što ste vi ograničeni o tome. Uđite lepo na internet i proverite to - odgovorio je Đorđević.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Rialdu, da li misliš da je Maja bila sa Mensurom? Da li smatraš da je Janjuš ispravan i dokle smatraš da je Čorba bio korektan? - pitao je Mića.
Sigurna sam u to da je Maja bila sa Mensurom. Čin početka i odnos nije ispravan, Janjuša niko nije terao na to. Ali kroz ovo sve što je uradila Maja sa Čorbom, potvrdile su Janjuševe priče o onome što se dešavalo spolja. Mi tada nismo verovali Janjušu. Čorba nije ni ušao da bude korektan. On se odmah ogradio - odgovorila je pevačica.
Meni neko ne može da stavlja neko breme što se tiče odnosa sa Janjušem. Što se spoljnog sveta tiče, ne. Isti taj Janjuš se meni nije javljao deset dana, da bi ispeglao odnos sa ženom. Kada je video da ne postoji šansa tu, hteo je da se viđa sa mnom tajno. Paparaco nas je hvatao, a ja sam lagala da se oni ne bi razišli, jer bi mi rekao da ćemo završiti svaku priču. Ako je on neispravan, zašto bih bila ja? - pitala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš nije lagao - dobacio je Janjuš.
Jesi, nalazila sam ti poruke, devojka je dolazila na pola puta, zvala sam je celo jutro dok se nije zvala. Zna kako je prošao kad sam našla poruke. "Pogledaj me nežno", "Evo me u etno selu". Varao me je, a nije imao potrebu to da radi. To je drugarica jedne naše bivše zadrugarke. Posle tebe jesam, pre tebe nikada. Nije mi žao - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.