AKTUELNO

Da li je to istina?

Upravo je počela emisija radio "Amnezija", a voditelj Bora Santana se na kratko osvrnuo na teme o kojima će pričati sa današnjim gostima. Bora je pustio i Svetosavsku himnu, koju su zadrugari zapevali. Bora je potom pričao i o novim zadrugarima, Teodori Bilanović, Dragani Burmazović i Stefanu Kariću, a zatim najavio Mišela Gvozdenovića, koje je pročitao pitanje Lepog Miće.

Foto: TV Pink Printscreen

Reci kakvi su utisci sa Draganom, pa ću ti postaviti pitanje - rekao je Bora.
Ona je fina i kulturna, ali čuo sam razne priče u kući kako sam veliki zavodnik, kako sam sinoć igrao. Ja sam uvek veseo. Sinoć mi je bila jedna od najlepših žurki, pozdravljam DJ Markonija. Igrao sam sa malo više devojaka - rekao je Mišel.
Dragana ti je devojka za primer, a provodiš vreme sa devojkama sumnjivog morala - pročitao je Santana Mićino pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ko su devojke sumnjivog morala. Dragana je fina, ne mogu da kažem da mi se sviđa, gotivna mi je, poštujem je - odgovorio je pevač.
Danima flertuješ sa Sanjom, da li ti se dopada? - pitao je Bora.
Nisam flertovao sa Sanjom, juče sam igrao sa njom. Taj ples je normalan, gledao sam takav ples u Americi. To nije sumnja da nešto postoji između nas. Sanja mi je u poslednje vreme jako draga devojka. Malo sam promenio mišljenje o Sanji na bolje. Sanja mi je ispala dvosmislena što se tiče Matore, ali sam je sada bolje upoznao i gotivna mi je. Lepa je devojka, ima lepih devojaka ovde. Lepa je Milica, lepa je i Gaga, svaka na svoj način. Moram biti iskren, ako moram da izdvojim devojku, ipak izdvajam Draganu Burmazović po karakternim osobinama - istakao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je pozovao i Sanju Stanković u emisiju, kako bi odgovorila na pitanje Lepog Miće.

Kako to da si zaljubljena u Anđela, a celu noć flertuješ sa Mišelom? - glasilo je pitanje.
Meni je fino što se družimo, ne flertujemo, mi smo samo drugari, tako će ostati - istakla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.