AKTUELNO

Haos!

Sledeće pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je za Jovanu Tomić Matoru.

Kažeš da ti nije jasan Kenan, kom smeta odnos sa Rialdom, kome ne bi smetalo da te sluša kako pričaš, da ti nikada ne odustaješ i samim tim daješ do znanja da ćeš nastaviti da osvjaš Rialdu?

Foto: TV Pink Printscreen

Danas smo popričale Rialda i ja, ja nisam znala neke stvari. Njemu nije smetala ništa između nas, pa mi je Ermina rekla da mu smeta za ruku, meni Kenan nikada to nije rekao. Onda nije trebalo da se zalaže da se mi pomirimo. Naravno da ima pravo tako da se oseća, ja bih to uradila na drugačiji način, to sam i sinoć rekla. Nije mi nikada rekao to za ruku, ali je rekao Ermini. Ja bih rekla da se skloni od nje, ne bih imala taj problem, uvek se zalagao da se pomirimo, on i ja smo pričali, kada je bila izjava da je ljubomoran na mene, Čorbu, on je rekao da ga ne zanima - prokomentarisala je Jovana.
Meni ne smeta, može ona da se trudi i da pokušava na sve načine. Ne branim nikome ja ništa. Nema potrebe da one nastave da se druže, ali neka se druže, ja sam to sinoć rešio, neka se druže koliko hoće - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je realno da stajete u odbranu Matore, čovek je u vezi sa Rialdom, zaljubio se u nju, on sinoć saznaje da ona muva ponovo - rekao je voditelj.
Meni je Rialda prišla i počela je da igra oko mene, ja nju ne muvam od bezdušne osobe. Ja sam rekla da smo napolju, ne bih odustala - besnila je Matora.
Posle one žurke, kada me je ostavio, ja sam promenila, i stojim iza sebe kako ja sebe pokazujem. Ja da imam šta da krijem, ne bih radila ovako. Matora može da dubi na glavi, ja sam rekla da mi imamo iskristalisan odnos! Kenan, Matora i ja sedimo zajedno, Kenan se tek sad setio da mu nešto smeta, a dok smo sedeli zajedno, onda mu ništa nije smetalo - rekla je Rialda besno.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni nije smetalo njihovo druženje, ali mi je zasmetalo to sinoć, ja sam verovao da Rialda i da između njih neće biti ništa, ali mi je zasmetalo to što je ona rekla - dodao je Tahirović.
Kada je Matora ovde ustajala i govorila, tebi to nije smetalo, zato je sada problem. Ona zato kaže da je to sad isplivalo, kada je Matora rekla da je zaljubljena u Rialdu, to ti nije smetalo
Ja sam mislio je to zaj*bancija - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga