AKTUELNO

Ne može da ga ne pomene!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem Ivana Marinković napada Maju Marinković da je otkrila da su se Aleksanda Nikolić i Marko Janjušević poljubili a Vladimir Tomović ih je provalio da nešto mute, voditelj Milan Milošević je tražio komentar od aktera. 

Meni je Ivan rekla da se njoj Aleksandra poverila da je se ljubila sa Janjušem i to mi je rekla ispod jorgana. Ja verujem Ivani, jer nema razloga da bi me lagala - rekla je Maja.
Ona je meni to rekla - krenula je da priča Ivana.
Što lažeš - uskočila je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam čula kada je Ivana rekla Maji da je mislila da su se Aleks i Janjuš ljubili - komentarisala je Rialda.
Nemaš pravo da komentarišeš ovo Rialda - žalila se Ivana.
Meni je Ivana rekla da je namrerno to rekla jer je Aleks pričala nešto za nju. Ja sam danas saznao gde Aleks živi ni gde, ni sa kim samo sam rekao gde smo se mi videli - pričao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je meni bila rijaliti druagrica, i govorila da me mrzi, a ja nju ne gotivim jer je spavala sa mojim dečkom - komentarisla je Maja, a onda ju je Aleks pitala zar se nije ljubila samo.
Vas dve želite mene da ukaljate i lažete tu. Ako si ti Majo bila sa oženjenim muškarcem, ne mora da znači da su svi bili - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja neću to da komentarišem, to je izmišljotina i laž velika. Ona i ja smo se sreli jednom na 15 minuta- rekao je Janjuš
Ona je navikla na sat, ali sada je morala na 15 minuta - uskočila je Maja.
To što je ona takva ne moram da budem i ja kao ona, pokušava mene da ponizi a samo sebe ponižava. Ivana se udružila sa Majom i hoće da igra rijaliti - komentarisala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga