AKTUELNO

Nije mu lako!

Tokom reklama Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš seli su kraj bazena, te su otvorili jedno drugom dušu i priznali sve šta ih tišti.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nemam nijednu ušteđevinu, pričam ti, jer me kamere ne snimaju, dođe mi da odem u p**ku lepu materinu! - rekla je Miljana.
Daj bre Miljana, koliko god mi je loše, ne bih otišao nigde! - rekao je Janjuš.
Ja verujem da ni tebi nije lako! - dodao je Janjušević.
Veruj mi Miljana da ne bi ovo trpeo, ćutim i trpim! Ne bih otišao nikad u životu! Nije lako! Šta mi se ovde desilo, nije mi se desilo za 36. godina. Srušio sam, da me neko proziva... Svaki dan mi je u glavi, pomisao samo - prokomentarisao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš kad nemaš volju ujutru da ustaneš, kada ti se ceo svet lomi! A kad imaš, znaš da ceo život moraš da se mučiš, a pogotovu kada dete nema oca, pa moraš da zarađuješ za njega. Ti si vezan za dete kao i ja - dodala je Kulićeva.
Najradije bih se ranio da iskrvarim, ali onda kažem sebi ,,E, neću" . Znaš kad znaš da je neću videti još pet meseci, sve znam, ali zamisli, danas sanjam, samo što sam legao, zaspim i sanjam kako Krunu pita drugarica što joj tata ne dolazi, sanjam druže, i ona joj odgovara u fazonu da neće da priča o tome. Nisam više mogao ni da zaspim. Jao, majko sveta! Da mi ženu spominje, dozvolio sam da je svaga bagra spominje, koja nema veze sa životom, ja bih se sada obesio, ne bih trepnuo. Moj mozak je opran, vratio sam se u normalnu pre 15 dana, ja nisam kapirao ništa - rekao je Majin bivši na ivici suza.
Moje mišljenje je da Ena i ti treba da ostanete u dobrim odnosima zbog deteta - prokomentarisala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga