AKTUELNO

Da li će izdržati?

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a urednik portala zabave Pink.rs Nemanja Vujčić imao je pitanja za Paulu Hublin.

Ti si rekla da nemaš kontakt sa Anđelom, a mnogi su primetili da ste u dobrom odnosu?

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo normalan odnos, do prošlog petka, dok jednostavno nisam popričala sa Franom i dok neke stvari nismo rešili i porazgovarali koje smetaju njemu, meni, da nekako poradimo na tome da ne radimo više stvari koje nas ugrožavaju, tako da, eto, jedna od tih stvari je da njemu ne odgovara da se ja družim sa Anđelom, ja sam od tog trenutka odlučila da se ne družimo. Ja sam nervozna u poslednjih mesec dana, pa sam odlučila da ne komuniram sa ljudima, pa krenemo da se svađamo, spomenemo neke stvari, ali nije ništa vezano da njemu smeta za Anđela ili Čorbu - rekla je Paula.
Šta kažeš to što mnogi misli da bi ti bilo bolje sa Anđelom? - upitao je Nemanja.
Svako ima pravo na svoje mišljenje. Mi imamo super odnos, normalan, nikada se ne prepiremo, ne svađamo, ali Anđelo i ja nikada nismo bili u vezi, oni ne znaju kak obi izgledalo. Imaju pravo to da misle. Možda bih bila manje nervozna, zbog stvari koje su se desile, ali to nije do Anđela, neke stvari su se desila Franu i meni, koje su bile odvratne, pokušavamo da popravimo i izgladiti. Ide, ide, ne znam, ide, pa eto, ja puno razmišljam o svemu tome, neke stvari me muče i to je to. On kad spava, on me gura, zato sam nervozna - odgovorila je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Naučite da se zagrlite, dok spavate, biće vam lakše - rekla je voditeljka Dušica.
Mi smo kod kuće imali ogroman krevet, ista stvar je bila. Na tom malom krevetu, budi me, pa me gura, ja budem nervozna i probudim se nervozna i ne možemo spavati na tom malom krevetu, spavamo sad svako na svom krevetu i bolje sam.
Ne plašim se, ona je meni rekla da ni sa kim ne bi bila, nije zbog toga da se plašim, nego će se ovde praviti priče, drugi će je komentarisati, pa da sebi ne bi pravila situaciju, a ni meni, zbog toga sam joj to rekao - odgovorio je Fran.
Paula, one noći kada je Fran plakao, nisi prišla da ga utešiš? - upitao je Nemanja.
A nisam? Jesam, ja sam otišla u sobu, nisam mislila da je tu, rekli su mi da plače, nije hteo da mi kaže zbog čega plače, pitala sam ga i pitala, nije hteo da mi kaže. Ja znam, ja kada plačem, ja ne ne volim da je neko pored mene, još veći stres mi nabijaju - tvrdila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga