AKTUELNO

Kao mačka i miš!

Lazar Čolić Zola odlučio je da završi svaku priču sa Miljanom Kulić kada je ljubavni odnos u pitanju, te joj je kroz razgovor dao ultimatume, koje zadrugarka mora ispoštovati, kako bi popričali napolju o njihovoj romansi.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog tvog i mog odnosa, bolje je da nemamo odnos, mi ovde ne možemo normalno da funkcinišemo, napolju ćemo moći u drugačijim okolnostima da budemo, kad budem bio siguran, kad kažem da idemo tu i tu, ovako, ne mogu da funkcionišem. Ako si mi ikad želela dobro u životu, ispoštuj me. A ja ću ti se odužiti za ovo! Ja ne želim ovde više ljubavni odnos, ja ću izaći, pa ćeš ti sa mnom, nema od toga ništa, hajde da se zainatimo i da ovo shvatimo kao posao, to kad izguramo, e ono sve što sam ti pričao da početku rijalitija, o tome možemo pričati napolju. Sve što sam ti pričao, ozbiljne stvari, sam mislio. Biće ti teško, biće i meni, ali ovo ako prebrodimo, da izguramo, da se izborimo za neke stvari, sve će drugačije videti, jer ćeš i ti mene gledati drugačije. Ja sam u našem odnosu bio više žensko nego muško u nekim momentima, ja razumem tvoje ponašanje, da sam rekao da mi nikada više nećemo biti zajedno, ja ti samo govorim logične stvari, mi do sada nismo pokazali da možemo funkcionisati normalno, jedno drugom smo mnogo zla naneli, koliko napolju manje, ali ovde katastrofu - pričao je Zola.
Dogovoreno - rekla je Miljana.
Skupi m*da i da izguramo ovo! Šta je bilo na intervju? - nastavio je Čolić.
Rekla sam da bih volela da uđe neko ko će da me poštuje i ceni - rekla je Kulićeva.
A čekaj, je l bi volela da uđe nekog da se zaljubš ili da se izboriš sa nekim? - upitao je Zola.
Da se zaljubim - bila je hladna Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

E, pa super, onda mi je lakše, da ja ne razmišljam onda, razumeš? Onda ćemo biti drugari, napolju nema ništa, ovde svakako nema, napolju da ne razmišljam o tim stvarima i to je to. - ljubomorisao je Čolić.
Ja se vraćam u kuću u ponedeljak, učestvujem u programu, pružiću ovom rijalitiju, ja to mogu, ja to znam, ja to umem. To je metak sa osvetom, za kraj svega! Molićeš za sto evra, to ti se kunem, videćeš! Kunem ti se na današnji dan - poručila je Miljana.
Nikakav problem! Naredni put kad budemo ušli u odnos, želim da budemo do kraja života - rekao je Zola.
Znaš kroz šta smo prošli zajedno, želim da sa tobom izađem, sa tobom sam ušla. Molim te, molim te daj mi šansu! Molim te! Spavaćemo normalno, družićemo se sa ljudima, na žurkama ćemo zajedno da pričamo o svemu, molim te Lazare, iz korena ću se promeniti! - pričala je Miljana histeričnim plakanjem.
Budi normalna i izaćićeš! Dobićeš šansu, ali pokaži svoj delima da si zaslužila - rekao je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga