AKTUELNO

Nisu ovo znali!

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se Milana Jankovića Čorbe i njegovog ponašanja i priče iza leđa Jovanu Cvijetiću Cveletu i Anje Todorović, sa Monikom Horvat, zbog optužbi da su im nestale stvari iz paba.

Rekao sam da su nebitni za raspravu! Hteo sam da se spusti tenzija! Uzeo sam i ja, za Majin rođendan i tortu. Nisam ih ponizio! - branio se Čorba.
Mi smo prebacili hranu i novac u pab, jer je iz kuće nestajalo. A svake nedelje dobijamo mali budžet. I kada se digne tenzija, onda je to oko hrane, tj. jer nama kradu. Kristijan nam je rekao da možemo kod njih da prebacimo. I onda sam primetila da mi nestaje hrana, pa pare, sve slatkiši - pričala je Anja.
Glavna stvar zašto smo pravili problem, pominje se ta tema, jer ova devojka ima zdravstveni problem! Mora da ima slatko! Imala je anoreksiju, i ako joj pada šećer, pada u komu! Što se tiče para, tamo su stajale na jednom mestu. Uzeo sam, vratio sam i opet stavio tu negde. Monika kad je uzimala te pare, bila je cirke, mislila da su to pare iz paba - rekao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ispada da su došli, umesto u utočište, na još gore mesto. Oni su ljudi koje moraš da pitaš - rekao je Kristijan.
Meni je Čorba pomenuo za tortu, ali ja sam to ostavila za period kad imam mali budžet. Videla sam da je to otvoreno i da se pravi torta od nečega što nije njihovo. Nisu ni pitali! - govorila je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Autor: I.P.

#Zadruga