AKTUELNO

Otkrila im zbog čega je mirna dva meseca.

Posle Milice Kemez, Tara Simov je ustala da na porodičnom sastanku priča o međuljudskim odnosima. Ona je otkrila zadrugarima da im ćuti dva meseca, kako joj ne bi prebacivali Nenada Aleksića Ša, ali da to više neće da radi.

Foto: TV Pink Printscreen

Pošto svi pričate o meni, da pričam i ja o sebi. Vidim da vas čudi odnos sa Jovanom. Mi smo se zakačile jednom i odmah pomirile. Zabole me ona stvar za sve vas. Jedina osoba čiji bi me odlazak povredio je Marko Đedović, svi ostali ste zamenjlivi. Ko želi da napusti moj život, može - rekla je Tara.
Jedini koji je hteo da ide kući je Ša, ja sada mislim da se obraćaš njemu. Ti sada potenciraš svoju temu - ubacio se Tomović.
Čujem da pričate o menI. Ja vam ćutim kada me udarete stolicom zbog tuširanja, ćutim kada me vređate... Janjuš me nap*ši kada se smejem - nastavila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ti objasnim nešto. Ništa ti nikad ne bih nešto rekao da nemaš bezobrazno ponašanje. Mene to ne remeti, sama sebe remetiš. Ali tvoj ponašanje izaziva reakciju, jer iritiraš celu kuću - istakao je Janjuš.
Što se tiče drugih stvari, ja trpim dva meseca, jer mi se preti na osnovu Nenada kada se posvađam sa nekim. Nisam ćutala zbog sebe, već zbog drugih stvari. Više neću da ćutim. Prećutala sam provokacije, ponižavanja, a svakom od vas imam nešto da kažem. Ja stalno čujem svoje ime, Tara ovo, Tara ono, ja više neću da ćutim - govorila je Simova.
Ti ne poštuješ nikoga, produkciju, voditelje, kasniš na svaki sastanak - ustalo je Lepi Mića.
Ali kakve to veze ima sa onim što me ljudi komentarišu? - pitala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Tara, ti ovakvim ponašanjem nećeš nikome pamet u glavu... Nego ti sad iniciraš da te neko komentariše. Vidiš šta radiš, ući ćeš u napad - rekao je Vladimir.
Da, hajde da vidim da sada neko nešto uradi. Jasno mi je šta je Mina sinoć htela da mi stavi do znanja, da može da se sprda sa mnom kako hoće - odgovorila je Tara.
Ti si prenela Nataši priču koju ti ja nisam rekla. Mene ne možeš da zavadiš sa nekim, nemoj samo da lažeš i to je to - istakle je Mina.
Mina mi je stavila do znanja da može da se sprda neko sa mnom kako hoće, Dragana isto - dodala je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada napadaš ljude, da bi sutra pokrenuli tvoju temu - govorio je Tomović.
Očigledno da joj je dosadno - ubacio se Marko Đedović.
Napraviće sebi problem, opet će da se bija, a ja ću da budem kriv - dodao je Vladimir.
Zamerajte svojim prijateljima što sede na garnituri, ne meni, zamerajte svojim prijateljima što ulaze drugi u pušionicu, ne meni - zaključila je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.