AKTUELNO

Sve se promenilo u sekundi!

Voditelj Milan Milošević je i ovog petka došao na velelepno imanje u Šimanovcima, kako bi sa zadrugarima pogledao one najzanimljivije klipove. Naime, emisija "Gledanje snimaka" često unese nemir i pometnju u Belu kuću, a mnogima ne bude dobro kada na zadrugarskom televizoru ugledaju svoja lica, i ni malo prijatne razgovore koje su vodili sa pojedinima.

Klip koji su zadrugari pogledali, bio je vezan za odnos Sanje Stanković i Anđela Rankovića, gde je on pokušavao da uteši slomljenu Sanju. Na kraju snimka, dok je pričala sama sa sobom, otkrila je da je on njoj sve u Beloj kući.

Znam da joj je teško zbog naše situacije. Ja nisam hteo da je uvredim sa tom opaskom, ja sam takav kada se iznerviram, i zato sma išao za njom da joj dokažem da nisam hteo da joj uradim ništa loše - rekao je Anđelo.
Sanja, opravdavaš honorar, ovo je dno dna, blam nad blamovima. Ja u životu nisam pričala sama sa sobom, gde me kamere snimaju. Nije ti Matora bila stres, sa kojom si bila dve ipo godine. Katastrofa, izgubila si kompas - rekla je Ermina potom.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora vidi sve, ona nije budala, samo da objansim. Okruženje je pravi psihopatom - dodao je Mića.
Zaboravljate da ja nju znam u dušu - rekla je Matora.
Rekla si da si prema Sanji hladna na početku, sa Žanom si ušla, pa si je stalno poredila sa Sanjom, i Monika isto. Ubeđivala si sve da nemaš ništa sa njom? - komentarisao je voditelj Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam, najgore je Moniki bilo, ali moram da vam kažem da ja o njoj ništa nisam znala. Mi smo se poljubile, ja bila sa njom posle nesreće. Niko od vas nije bio sa njom, nego ja! Kajem se što sam bila sa tobom - rekla je Matora.
Ja sam teroa Erminu da kaže za one poruke, a ova se tripovala da će da se pomire. Emotivno je izmanipulisana - rekao je Đedović.
Ja sam njoj rekla da ne treba da se nada, dala sam joj do znanja. Ovo je apsolutna laž! - dodala je Sanja u besu.
Kada sam došla sa suđenja, samo je Đedović znao. Krišom sam otišla, neka me kazne, ja sam nju zvala, bio je jedini poziv, a ona mi je rekla da slučajno ne spavam u krevetu, gde smo nas dve spavale - počela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njima dala podršku (Moniki i Matoroj), ali sam samo rekla to za krevet - dodala je Sanja.
Ja sam njoj priznala da je još uvek volim, i ona meni. I rekla mi je da će biti sa muškarcem, i da joj ne pravim sr*nja. Ja sam joj rekla da je to okej, i da može da radi šta hoće. Rekla je da će debelo da se osveti. Onda je ona meni rekla da je gađala televizor, i da mi je zamerala Rialdu. Rekla mi je da mi je sa Kristijanom i Anđelom terala inat. Tako da, sve je vodilo ka tome, i u momentu kada smo se mirile, rekla mi je da igra sa Carem. Pisala mi je pismo za Novu godinu, a prva rečenica bila je: "Najviše mi je krivo..." - otkrivala je Matora.
Nikada nećemo da se pomirimo! Nikada! Kada je ušla ovde, ja sam rekla d ami je žao što nismo pružile šansu jedna drugoj - nastavljala je Sanja.
A onaj iz keteringa?! - divljao je Đedović.
Iste smo, priznajem - priznala je Sanja.
Kada je bila situacija sa Franom, ja sam joj i sama prišla, ne kažem. Sve vreme me je stiskala za ruku - dodala je Matora.

Detaljnije u video - prilozima u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga