AKTUELNO

Au!

U toku su "Nominacije", a nakon nekolicine zadrugara koji su dali svoj sud i mišljenje, priliku da komentariše, ali i da bira prvog nominovanog između Stefana Karića i Jovane Ljubisavljević bila je Anja Todorović.

Međutim, voditelj Darko Tanasijević je zamoio Milicu Kemez da ispriča šta ima jer se sve vreme svađala sa Borom Santanom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa, ja sam raskinula, a on priča da nešto ja hoću na silu da budem sa njim. On me neinteresuje, po stoti put ista priča - rekla je Milica.
Pa hoće da budem sa njom na silu, ja vidim sve. Ljudi se vade na psihijatre kao - dodao je Bora, pa dodao:
Ona misli da sam joj ja za sve kriv, meni to nije jasno, sve se meni prebacuje - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Cvele i ja smo na početku imali najveće turbulencije, a ona nas je smirivala, i naš odnos poredila sa njenim. Ona je davala savete da opstanemo, a značilo nam je , jer je sve bilo poljuljano. Pričale smo i o njenoj vezi, ona je rekla da ništa ne može da je poljulja, a mislim da je samo trebala da doda rečenicu "Nikad ne reci Nikad" jer ti ne znaš kako će ovo da utiče na tebe sada. Teško je podneti neke kritike, koje će te svakako naći u nekom trenutku. Većina će pričati da je dobro što je ostavila vezu - rekla je Anja.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju su napadali, a Maju i Alena su podržali - ubacio se Karić.
Za Stefana nemam šta drugo da dodam, izgled ami okej, Jovanu znam duže, i šta god bude bilo, ja ću nju sačuvati - dodala je Anja.
Ja ću se nadovezati na jednu Jovaninu rečenicu. Ona je rekla kako u nekim situacijama nije potcenila dečka. Rekla je da vređa svog dečka, a Tomović je rekao da ga vređa svojim postupcima, a onda si otkrila da si u novembru odlučila da ga ostaviš, pa si pričala da jedva čekaš Novu da ga vidim. Zato jer mi je čudno, nominujem tebe - dodao je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga