AKTUELNO

Teško mu je.

Voditelj Darko Tanasijević je ušao u Belu kuću, kako bi se nastavilo gledanje ljubavnih klipova. Prvi snimak koji je danas pušten bio je ljubavni klip Anje Todorović i Jovana Cvijetića Cveleta.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovo prelepo, mislila sam da niko ne vidi našu ljubav. Hvala onome ko je ovo napravio, baš mi znači. Sve što je bilo napolju, treba da se rešava napolju, ovde nije bio loš prema meni. Probaćemo napolju da ispravimo neke stvari. Da rijaliti traje do kraja života, bila bih zauvek sa njim. Kad izađemo videćemo na čemu smo - rekla je Anja, dok je Cvele plakao i pokrio se kapuljačom:

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno je savršen klip, nismo imali prilike da vidimo ništa slično. Ne mogu sad da pričam, prija mi ovo, ne mogu da kažem da mi ne prija. U tih naših sedam, osam meseci napolju nije sve bilo ružno, ali postoje ti neki trenuci koji mogu da unište nešto lepo (njegove prevare). Ona je rekla da nisam romantičan. Ovde ljudi sude, pričali su da je Matora romantičnija prema njoj. Ne mogu to da kažu da li sam ja tu za Anju ili nisam. Ja sam uvek tu za nju. Svi se hvataju za jednu situaciju na početku rijalitija kad nisam odreagovao kako je trebalo. Ja sam svojim postupcima nakon toga pokazao nešto suprotno. A svi se hvataju za to prvo - govorio je sa knedlom u grlu Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.