AKTUELNO

Nije im ćutala!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došla Sandra Rešić.

Što se tiče MIljane, ona i ja imamo neki nedefinisan odnos, generalno smo dobro. Pita za savet, ali ga ne posluša.Ona voli Zolu, laže i nas i sebe. Priča često neke bajke i gluposti, a onda se vrati na početak. Pogubila se jer nije očekivala da će biti bez Zole toliko. Ne sviđa mi se što muči Zolu u izolaciju, ja mu verujem za to. Mora da prizna da ga voli, i da sredi to - pričala je Sandra o Miljani.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja smo imala užasan odnos, ali to se jako promenilo. On je drugi čovek. Vidi se da si zabavan i da si zanimljiv. Ti sada osećaš veliku nadmoć prema MIljani, jer vidiš da te ona voli, a ti stojiš na nogama. Ne sviđa mi se što si izabrao MIljanu za 8.mart. Poslaću tebe Zola u izolaciju, jer mi se ne sviđa šta sada radiš, postojao si samo ti, a sada si opet sa Miljanom u priči - nominovala je Sandra.

Naredna je bila Nataša Radan.

Ja zameram MIljani neko ponašanje prema meni, nervira me što me podbada a onda me stavlja u koš sa ostalim devojkama, a sa strane se izvinjava. Ne shvatam je ozbiljno ni u jednom kontekstu. Zola je meni sjajan, i duhovit i presmešan, vodim se time da ću sačuvati Miljanu, a poslati Zolu jer je on mene nominovao prošle nedelje - nominovala je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga