AKTUELNO

Glavni komičar u kući.

Sledeći na redu da nominuje je bio Anđelo Ranković, pa je krenuo sa komentarisanjem kandidata.

Mi volimo Miljanu kada je nasmejana, zabavna, ali ona doza Miljane koja mi se kod nje ne dopada, a to je ta njena crta kada nešto pogrešno protumači, ne razmišlja ni sekund pa udari nisko. Ove sezone smo najkorektniji, nemamo svađe, i gotivim je kad je takav. Zola i ja smo dva puta nastupali zajedno, dobar je i zabavan, pošten. On mi je najbolji drugar, najviše provodim vremena sa njim. Izuzetno lepo rezonuje. Mislim da sam svaki put poslao Miljanu, a ovo je četvrta, pa moj razlog da pošajem Zolu zbog toga, pa ću ga poslati, jer mu je potrebna izolacija. Nemam drugi razlog - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola i ja smo imali korektan odnos, i te kako zna šta radi, šta želi da kaže, na neki način ono što žele da čuju svi. Mislim da se sprda sa Anom, ali ovako si mi gotivan, pa ću te ostaviti. A Miljana mi nije gotivna, veliki je homofob, rasista, deli ljude na osnovu rasne pripadnosti. Zola ti si bolja osoba, zato te ostavljam - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislila sam da će između mene i Miljane biti netrpeljivosti, kad sam ušla, ali bilo je sve super. Gotivna mi je, dobije sve što želi, kad je raspoložena, sve može, kad nije onda ćuti. Imam lepo mišljenje o Zoli, a pre par dana me iznervirao, baš ume da izbaci iz takta. Gotivan je i zanimljivo mi je da se družim s njim. Miljanu ne mogu da pošaljem u izolaciju, a Zola želi da odmori, i zbog nekih svojih razloga, pa njega šaljem - govorila je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga