AKTUELNO

Smatra da ima nade za njih.

U toku su nominacije, a zadrugari ovo veče biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došla Paula Hublin.

Ja se ni sa jednim ni sa drugim u super odnosima, imam dobro mišljenej, Prošlog puta sam slala Zolu, a ovog puta ću Miljanu. Navikla sam da bude ona iskrena, sad potiskuje emocije prema Zoli, pa plače sama u apartmanu. Trebala bi misliti na sebe, nisu dobri kad su zajedno, tako da se Zola oraspoložio, i drugačiji je na početku. Miljana je jedan dan super, pa se pogubi, ali si u suštini dobra. Šaljem tebe u izolaciju - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Miljanom sam imao par puta svađu i prepirku, ali mi je draga. Zola je stvarno pravi dečko, dobar je, poslaću njega u izolaciju, znam da će se vratiti. Potrebno je da se odmori - rekao je Car.
Sa Miljanom je uvek toplo-hladno, ali osobe koje voliš, nemoguće je da se ne posvađaš. Neću da je vređam. Zola je bio na dobrom putu, vidim da je opet potonuo, opet radi neke stvari koje mi se ne dopadaju. Njega ću poslati u izolaciju. Miljana je nesrećna i dala bih vam savet da zaboravite sve ružno, volite se obostrano, dajte sebi šansu - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga