AKTUELNO

Šokirala ga!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došla Dragana Mitrović.

Što se tiče odnosa Miljane i Zole, svi vidimo da se vole, a ona njega voli mnogo više. nas dve smo imale svađu na početku, ali nikada više. Ona je meni sjajna, ali vidim da joj je teško da joj nedostaju i majka i dete. Ona je kao vreme, promenljiva. Draga mi je. Sa druge strane Zola je doabr momak i nije više lenj, i bori se da smrša. Pošto sam Zolu dva puta sačuvala, sada ću ga nominovati - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Miljane. Nas dve imamo sada doabr odnos, ali smo ove godine imale malo veći konflikt, a meni je to teško palo. Ja njoj ne mogu da uzme za Zolo, vidim da joj je teško, fale joj mama i Željko, ima pogrešne postupke, ali ne zameram joj jer je ona dobra duša - rekla je Maja, pa krenula da komentariše Zolu.
Nas dvoje smo imali čudan i težak odnos, ali to se menja lagano jer su me popustile emocije za prošlom vezu. Ja sam njega smatrala za svog drugara i zameram mu i dalje one poruke, pa ću zato poslati Zolu, jer Miljanu ne mogu jer ona nije pokvaran i volim je - završila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga