AKTUELNO

I posle svega, draga mu je.

Nominacije su u toku, pa je na red da pošalje u izolaciju Miljanu Kulić ili Lazara Čolića Zolu, bio Milan Janković Čorba.

Zola je dobar prijatelj, borac je, i uvek pozitivan. Želi da bude istrajan da ne bude sa Miljanom, da zaradi neki novac. Nikada se nismo zamerili, uvek sve ok. Nema greške. Mislim da je najbolje kad je sam, kad flertuje sa Anom, mnogo je pozitivniji. Prija mu ta energija iz Centralne Srbije. Miljana zna da bude negativna, ali i zna da bude dobar prijatelj. Što se nje tiče, ništa posebno se nismo svađali, danas mi je dala sto dinara da je izmasiram, ostaviću je, pa nominujem Zolu - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je Zola u pitanju, ne mogu da zaboravim njegov ulazak ovde, kada sam bio u svađi sa Miljanom. On je prišao meni, i sa osmehom mi pružio ruku. Imam super odnos sa njim, mislim da je dobar prijatelj, želim mu njegov boravak ovde do kraja. Šta god uradio sa tim novcem, želim ti sve najbolje. Od pakla do korektnh odnosa sa Miljanom. Devojka koja se predstavljala kao novinar, kao devojka koja je prilazila da se slikamo, kada je zvala da pita šta ću pevati u sledećem krugu. Nemam ništa protiv tebe, ali sam oprezan. Mislim da treba da zaboravimo ono od početka. Nije mi se svidelo pre neki dan, kada si rekla da ja tebe na neki način tebe ne gotivim. Ja i kada nismo bili u dobrim odnosima, ja sam se iskreno radovao i kada si ti pobedila. Emotivno si skrhana, treba da budeš ono što jesi, ne treba da priređuješ neke stvari ljudima. Mnogo je bolji ovakav odnos, želim ti sve najbolje, ali zbog tvog boljeg ponašanja, zaslužuješ da ostaneš, poslaću Zolu u izolaciju - govorio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga