AKTUELNO

Nisu je štedeli!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Na red da nominuje je došao Alen Hadrović.

Miljana, ti si meni super, ti mene uvek iznenadiš. Volim tvoju majku, i cenim je jako, izvini za uvredu koju sam rekao. Voliš Zolu i to se vidi, i znamo svi da si iz besa uradila ono sa Danijelom. Voliš Zolu, ali ta priča mora da se raziđe. Zola i ja često šetamo i pričamo i on se podigao, i zovu ga Zolander. Ja mislim da ti možeš da pobediš sada ovde, i ako imaš želju moraš da se potrudiš. Sa Anom moraš da budeš iskren i to što pre. Nominujem Miljanu - rekao je Alen.

Foto: TV Pink Printscreen

O Zoli imam pozitivno mišljenje, pogovotovo od kako se druži sa Anom. Stalo mu je do ovoga i treba da bude još bolji. On Miljanu poštuje i želi da budu u konkretnim odnosima, dok Miljanja njega voli, ali mora da se stavi tačka na to. sa Danijelom se sprdala. Nas dve nemamo okej odnos, ona mene isprovocira. Konstanto me bocka, ali ne shvatam je ozbiljno. Ona ume da bude jako gadna: Nominujem MIljanu - rekla je Maja Marković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga