AKTUELNO

Očkivao je.

Kraj nominacija je obeležio komentar Marka Đedovića, a on je nominovao Lazara Čolića Zolu, iako je rezultat već bio očigledan.

Što se tiče ove nominacije, bar je bilo zanimljivo u izolaciji. Imali su performanse, sve što su imali u vezi. Meni su interesantni kad mi je Zola opisivao šta se dešavalo, a i Miljana - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Zolom nemam nikakav konflikt. A sa Miljanom sam u vrlo korektnim odnosima. Fali mi Makica da se smejemo i pričamo o nekim fetišima. Meni je žao Miljane, ona je totalno razrušena emotivno, a ona koliko god da je inteligentna, u nekim situacijama je postupci potpuno demantuju. Što se drugih tuče ume da pogovdi, a što se sebe tiče, maši i maši. Svi smo živi znali da Zola kupovao mir do rođendana, i taj postupak mi se nije svideo. On je bio vrlo fin posle Đuskovizije, vrlo je bio pažljiv, ostavio utisak kod nje da i dalje brine o njoj. O Danijelu neću da pričam, on je iskoristio radi svog opstanka, želja za centrom pažnje. Miljanu ostavljam a Zolu šaljem - rekao je Đedović.

Nakon nominacija, rezultat je bio 27 prema 23 u korist Zole, pa je ustao i da prokomentariše.

Smatram da sam napravio grešku kada sam obnovio komunikaciju sa Miljnom, očigledno je da ne postoji šansa za bolju. Ionako sam rekao da ne želim vezu, ona možda nije shvatila na taj način. Hvala vam na lepim rečima, slažem se da sam pozitivniji. Što se tiče gledalaca, ako sam napravio greh što sam dao do znanja njoj da ovaj odnos utiče na moje zdravlje loše, da sam počeo da volim sebe, onda nemam problem da živim s tim. Kad izađem napolje, isto nameravam da živim tako. Jedina osoba koja zaslužuje da se borim za nju je moja majka - govorio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala svima na podršcii, i koji su glasali, eto toliko - kratka je bila Miljana.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga