AKTUELNO

Fran nije mogao ovo da sluša.

Sledeće pitanje u Igri istine je Jovana Tomić Matora postavila Pauli Hublin:

Kada bi mogla da biraš, a da nije Frana, sa kim bi bila, danas kad te pitao Janjuš?
Oni su rekli da nabrojim tri frajera, a ja sam rekla Janjuš, Car i Vladimri. Rekla sam da ni sa kim ne bih bila, niko mi se ne sviđa - rekla je Paula.
Da li misliš da tvoj odnos sa Franom, da mu je lakše da bude sa tobom kroz rijaliti, jer mi ovde neko treba, više zbog toga, zarad mira, spreman da ti pređe preko svega? - bilo je podpitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima kalkulacija, rekla sa mu kada je postavljao pitanja za savršenu ženu, i mislim da ostaje sa mnom zbog onoga kakva sam bila van. Njega drže te stvari. Isto tako i ovde mu jepuno lakše uz mene, kakva god bila. Mislim da me voli, ali više je to da on jednostavno ne može bez mene ovde - pričala je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Guši me to sve, ta ljubomora, ništa nisam imala ni sa Carem ni sa Vladimirom, zna se kakav mi odnos imamo. Te neke stvari, ako mi se na početku niko nije svideo, neće ni do kraja - nastavila je Hublinova.
A ako ti se neko svideo na početku, je l' ti se sviđa i dalje? - pecnuo je Čorba.
Ja sam sa Franom i ostaću, kakva god da je veza. Ako mi se neko svidi više od Frana, ja ću to reći. Šta daš, to i dobiješ - rekla je Paula.

Uključili su se i ostali zadrugari, a najviše je reagovao Lepi Mića, sa kojim je Paula došla u sukob, a Fran je pao u drugi plan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga