AKTUELNO

Hit za početak!

Dragana Burmazović je prošle noći zauvek napustila imanje u Šimanovcima, a odlukom milionke publike, Lazar Čolić Zola je izašao kao jači u duelu sa atraktivnom zadrugarkom. Ona je nakon intervjua sa voditeljkom Dušicom Jakovljević imala prilike da napiše pismo bivšim cimerima, a za ovonedeljnog vođu imenovala očekivano Anu Bulatović, a kako će se snaći sa današnjom raspodelom budžeta, ostaje da saznamo. Ona je prvi veliki budžet dodelila Mišelu Gvozdenoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Mišelu veliki, ja njega baš volim i zgotivila sam ga, on je pošten i ispravan čovek. Imam dosta poverenja, brzo se vezujem, i biće mi žao ako se budem osećala izdano. Mislim sve najbolje o tebi, neću da pričam kako pevaš - rekla je Ana.
Neca isto veliki, ja na njega ne mogu da se naljutim, jer je kao detence. Zna da me izbaci iz takta, ali mu posle pet minuta oprostim, ono sa Borom mu je bila greška. Došao je ovde kao dete sa tiktoka, i to treba da mu bude prioritet. Ja sam tu za njega - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispraviću grešku od prošlog puta, zbrzala sam se, ja Anju volim i cenim, i ona je mnogo dobra devojka, prema meni je dobra, nismo po ceo dan zajedno, jer je ona sa Cveletom, ali kada god mi nešto treba, ja to cenim kod ljudi - rekla je Ana.
Di džej Zola veliki! Ja njega baš volim, imamo zajedničke teme, mislim da je dobar momak, ali mislim da je mnogo opasan, i često mu kažem da je manipulator, umemo da se posvađamo, ali se brzo i pomirimo - dodala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga