AKTUELNO

Nikoga nije štedela.

U toku je raspodela budžeta, a Ana Bulatović ne prestaje da rešeta zadrugare:

Tari dajem mali budžet. Šta da kažem za nju... Tara je neko ko mene zna da iznervira, ali mi je u jednu ruku gotivna i zanimljiva. Imali smo svađu i svašta smo rekle jedna drugoj. Slažem se da je branila svog druga, ali je trebala i popričati sa tim drugom. Neću ništa da komentarišem, nekada u tebi sebe vidim, zaplakala sam dok si pričala o Ša. Mislim da ćeš ti izvući deblji kraj u ovom odnosu. Neka ti je Bog u pomoći! - rekla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenanu dajem mali budžet. On mi je misterija, ne znam šta da mislim o njemu, tajanstven mi je. Ne sviđa mi se kad nisi pravi muškarac, mislim da nisi dorastao Rialdi - komentarisala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kariću ide mali, zato što se ne družimo, nismo u nekom bliskom odnosu, ali mislim sve najbolje o tebi. Ispravniji si u odnosu sa Jovanom, on voli iskreno, da ti devojka sve kaže iskreno - govorila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Alen takođe dobija mali budžet. Njega gotivim, ali me nekada jako iznervira. Poštujem ga i cenim, prvenstveno zbog Maje, mislim da si pravi muškarac, jer stalno stojiš uz nju, muškarac si kao Vladimir, ja to volim - nastavljala je Bulatovićeva.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga