AKTUELNO

Ona ćutala, pa objasnila šta se dešava.

Ana Bulatović ove sezone ima još jednu priliku da bude vođa Bele kuće. Nju je, Dragana Burmazović, koja je prošle noći zauvek napustila imanje, imenovala za predvodnika zadrugara ove nedelje, a kako će se snaći sa raspodelom malih budžeta koji su preostali, ostaje da saznamo. 

Foto: TV Pink Printscreen

Ja kod Matore cenim to što je iskrena, srčana, ne folira se. Ja takve ljude volim, nervira me samo što ume da plane, kao ja, ali eto. Imale smo samo jedan mali konflikt - počela je Ana.
Ma ja tebi ne zameram, jer smo iste. Meni nije normalno da nemam čarku sa svojim prijateljem, rekla sam ti da si mi draga jako - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nataša, mali... Sa njom se ne družim, ali smo u korektnim odnosima, rekla sma joj na nominacijama šta joj zameram, a to je što misli samo na sebe. Zamerila sam ti za one makarone, što je ispala frka, a ja sam rekla da sam uzela sama i rekla. Ispalo je da sam ukrala. Prema meni nisi loša osoba - dodala je Ana potom.
Aleksandra, sa tobom sam bila bliža na početku, a sada i jesam i nisam. Ti meni, ja tebi. Mislim da si dobra devojka, a oni ovde sve ostalo izmišljaju. I ona se malo uzvezdila, tako mi deluje, jer se podigla. Nemoj samo tako, kakvu god podršku imaš - počela je Ana.
Meni niko nije rekao da ja imam neku podršku. Pričale smo Ana i ja kako su se ljudi promenili prema meni, jer nemam negativna pitanja - dodala je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa bolja si nego ikada, smirena si i vesela - ubacila se Rialda.
Ša, mali, on je osoba koja je korektna sa mnom, i za mene je dobra osoba, nismo imali konflikt, mislim da je drugar i brat, a on se isto meni našao u situaciji kada sam bila bez hrane, on mi je doneo da jedem, ja to ne zaboravljam. Ove situacije neću da komentarišem, ja neću da stajem nikom na muku - dodala je kratko Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: D.B.

#Zadruga