AKTUELNO

Uživa u novom osveženju.

Tokom večeri Sandra Rešić sedela je sa Markom Đedovićem i Filipom Carem, te su se oni dotakli teme o odnosa Paule Hublin, Vladimira Tomovića i Frana Pujasa.

Kako je poznato, Paula i Fran raskinuli su, nakon čega je zadrugarka priznala svoje emocije prema Tomoviću i to tokom dana za porodičnim sastankom. Sandra nije prezala da iznese svoje mišljenje, te je prepričavala njene razgovore sa Hublinovom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pokušavam da pričam sa njom, ona danima nikako da prevali preko usta, i onda smo počeli da pričamo o Franu, da cela kuća vidi da nekog žali, ona kaže da ima taj poriv, da sve ono što je želela, da uspe, pa ovaj put, ovaj put, ne znam, za razliku od Vladimira koji ima želju da zajedno sa njom krene i kaže ,,Idi", a da je Fran vuče unazad. I onda ona ima taj poriv da viče na njega i tek kada je priznala, ona kaže da ćemo Marko i ja da je napadnemo, ja joj kažem otkud joj to?! Nađi ti svoju sreću i šta, da nisu dobri jedno sa drugim nisu, on 16 dana spava, ko noj za stolom. Ja ne kažem da je Vladimir njena sreća, ali ako jeste, pusti - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga