AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Zadrugari trenutno komentarišu odnos Tare Simov i Nenada Aleksića Ša u emisiji "Pitanja gledalaca", nakon što je ona odbila da prizna da je ljubavnica. Tara je rekla da smatra Ša slobodnim muškarcem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam planirao da ovo bude noć ispiranja mog mozga nebulozama, ali gledam ovu situaciju i moram da citirama stihove neke koji si mi na umu od kada gledam ovo. Citiraću Njegoša: Sirak tužni bez nigđe nikoga… Moje pleme snom mrtvijem spava, suza moja nema roditelja, nada mnom je nebo zatvoreno, ne prima mi ni plača ni molitve; u ad mi se svijet pretvorio, a svi ljudi pakleni duhovi. Crni dane, a crna sudbino! O, kukavno Srpstvo ugašeno, zla nadživjeh tvoja svakolika, a s najgorim hoću da se borim! - rekao je Tomović, pa nastavio:
Ja sa najgorima ne mogu da se borim. Ja sam ovde došao sa razumom, ja sam hteo da se odreknem poziva sa porodicom, da bi Ša dobio poziv. On je sada u vezi sa drugom devojkom. Da li stvarno može da bude ostavljen, a da ne vidi nekoga oči u oči? Juče te je neko ostavio i okej. Šta je sa tvojim emocijama? Ostavila te je juče zvanično i ti si već danas prešaltan na novi odnos i novu ljubav? Tebi će doći i nova Tara, mlađa Tara. Ti si reper, tako živiš - pitao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam ostavljen pre dva meseca. Ti površno gledaš. Zašto bih ja tebi definisao odnos? I da znaš, Tara se tebi smeje na dosta toga. Ta tvoja manipulacija je njoj smešna - rekao je Ša.
Ti si smešan, ne ja. Videćeš klipove i shvatićeš kolika je ovo tragedija. - odgovorio je Tomović.
Ti sve što priča, ti nijedne sekunde nisi pokazao npr. da želiš brak i to što pričaš - govorio je reper.
Ti si našao zlato napolju, da bi ovde prodao zlato, zbog rijaliti ološa. Ne mislim na Taru - nastavio je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ništa ne prodajem. Napravio sam to da me ostavi žena, nisam je prodao. Svojim postupcima. I nisam uopšte srećan - rekao je Ša.
Vi izgledate kao neko snoviđenje na parastosu. Tara izgleda nikad gore, neće biti srećna - poručio je Tomović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.