AKTUELNO

Nova drama!

Naredni klip prikazao je Jovanu Ljubisavljević, dok ogovara Rialdu Karahasanović i tvrdi da je pevačica zaljubljena u Stefana Karića, inače njenog dečka:

Ja sam u toj priči za duks okrivila Kenana, a ona je sve to spomenula na neki perfidni način, ona je samo trebala meni prići i reći mi šta se desilo. Svako ima prava na svoje mišljenje, neko će verovati njoj, neko meni. Meni je to malo suludo, s obzirom da je ona imala do skora prisan odnos sa mojim dečkom, a Stefan i ja nemamo baš nikakav odnos. Treba da joj bude fokus njena veza, zašto joj je fokus neka druga žena? Ja sam već rekla kakva je Jovana po mom mišljenju. Ovde možemo sve biti zaljubljene u njega, ali on je tvoj dečko - komentarisala je Rialda.
Mislim da joj se sviđa Karić, da. Meni je ovo foliranje, sinoć sam čula da bi mi sve zube sasula u grkljan. Da se vratim na duks... Taj duks je bio u pola sedam na krevetu, ja mu nisam uzela iz ruke, odmah sam joj objasnila. Videli su i neki drugi ljudi, nije normalno da devojka sedi pored mog dečka, dok Kenan sedi preko puta. Kenan i ja smo se družili i pričali o mojoj vezi, oni se tada nisu ni podnosili, koliko ja znam - počela je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali si uzela taj duks od zauzetog muškarca, mogla si vratiti. Ovo su glavni problemi u našoj vezi, Jovana vidi neke stvari koje ja ne vidim, niti me zanimaju. Ona vidi da me neko gleda... Šta ja treba da pomislim na to što je ona govorila Kenanu ljubavi? To me davi i guši, ali ne vredi, glumi žrtvu - govorio je Stefan.
Ti si Stefanu rekla da Rialda ima neku lošu nameru, šta ona radi vašoj vezi? - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja glupa nisam, znam šta mi se radi iza leđa, opet sam sama, sve sama - plakala je misica.
Ona kaže da pola stola komentariše to, zašto ne ustanu mu*onje onda? - vikala je Rialda.
Ja samo ćutim i plačem, ne mogu više! - nastavljala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih pitao misicu ko je bio najveća ljubav u njenom životu - pitao je Kenan.
Luka - rekla je Jovana.
Da li bi bila sa njegovim najboljim drugom? - nastavljao je Kenan.
Ne - odgovorila je ona.
Pa, tako ne bi ni Rialda - završio je Tahirović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja to ne mogu da znam, jer je ona (Rialda) šetala sa Anđelom pod rukom, dok je Nataša imala se*s sa njim. Ima sreće što je Kenan ovakav, ali sada dolaze do oscilacija u njihovoj vezi, kada je videla kako se neko drugi ponaša - nastavljala je misica.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga