AKTUELNO

Nije ćutao!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Teodora Bilanović.

Pa ja sam o Anđelu govorila sve najlepše i prošle nedelje, i to se nije promenilo. Što se tiče Mine, ona je od prvog dana najbliža osoba ovde, mogu da kažem ona je meni najbolja drugarica. Svi mi govore da će me ona izdati, ali ja nju prihvatam sa svim manama i vrlinama, i smatram da ona neće mene nikad izdati. Moram nominovati Anđela, a moju najbolju drugaricu sačuvati - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle Teodore, nominovao je Fran Pujas.

Ti ćuti tu,O Anđelu sam rekao sve prošle nedelje. Mina i ja smo okej, draga mi je, Našla mi se par puta za sve. Ostaviću Minu i nominovaću Anđela zbog sukoba koji smo imali - rekao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Nominovani su Mina i Anđelo. Mina mi je drugarica iz Zadruge 2, a Anđela sam sada upoznao. On je sjajan momak, a njega je iscrpela Sanja, koja je želela da se opere od priče sa Matorom - pročao je Brendon, kada je Sanja pokušala da ga prekine:
Ti ćuti, nemaš pravo ništa da mi kažeš, ugojila si se, sada si kao bela svinja - rekao je Brendon, pa krenuo da priča o Mini.
Mina je sjajna, ona poštuje Brendu i daje joj haljine. Imali smo sjajan odnos u Zadruzi 3, ne bih ja tu kitio više. Nominovaću Anđela - rekao je Brednon.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.B.

#Zadruga