AKTUELNO

Za Miću je najlepša zadrugarka!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Mine Vrbaški i Anđela Rankovića. Na red da nominuje je došla Jovana Ljubisavljević.

Ja bih se ponavljala za Anđela, osvrnula bih se na Minu. Ona je neko ko je od ulaska imala reči hvale, i tako mi se približila, nekako sam je zavolela. Iako su mi govorili da baš nje treba da se pazim, ali ja to tako nisam osetila. Smatram da me osećaj nije prevario, ona je neko ko je bio tu za mene, i ja za nju, kao ono sa Carem. Mislim da sve što sam uradila bilo je iskreno, malo sam se našla u čudu što se ovo dogodilo, iako smo se malo udaljile, možeš da mi kažeš sve. Ti si to videla spolja, ali nisi došla i sa mnom pričala. U ime svih onih lepih dana, ostaviću nju, a šaljem Anđela - govorila je Jovana.
Ja sam i dalje pri mišljenju, sve najbolje za Anđela. Sa Minom sam dugo prijatelj, i ne bih mogao da je pošaljem u izolaciju. Poručiću joj da ne zavlači Anđela, jer nije to zaslužio. Poslaću njega u izolaciju - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Dečko se u kecu nije obrukao, a ovde je tu malo neprepoznat što se tiče devojaka. Dozvolio je neke stvari koje nisu njemu za primer, ali je on dečko koji vredi, karakteran je, nije zla i loša osoba. Vidi se iz njegovog obraćanja za stolom. Davao je neke nade devojkama, i to mi smeta. Trebao si malo i da jedeš taj hleb, a ne da bežiš. Mina se neće zaljubiti u njega, on je svestan. Ti si jasan, ona mi je sumnjiva. Sećam se Zadruge jedan, kada je ona bila zaljubljena u Anđela. Ako se vratila neka emocija, onda je dobro, ako ne, onda nije dobro. Mina je nedefinisana, potrošio sam mnogo vremena da joj objašnjavam. Ponaša se kao dete još, ona sve zna šta se dešava. Ti si najlepša devojka, ne radi te budalaštine.Nju ne mogu poslati, tako da šaljem Anđela u izolaciju - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga