AKTUELNO

Nisu verovali šta su čuli.

Prestravljena Anja Todorović došla je u pab kod Kristijana Golubovića, kako bi mu ispričala san koji je sanjala. Anja je ispričala kako je sanjala da se šeta sa Kenanom Tahirovićem, sa kojim je krenula da poseti porodičnu kuću u Užicu. Međutim, u jednom trenutku Kenan je stao, a Anja je nastavila i krenuo je da je prati stariji čovek, koji je imao crn nož.

Ovaj stariji čovek je povredio Anju, isekao joj rebro, koje je ona probala.

Foto: TV Pink Printscreen

Crven je dobar, crn ne valja. Šta ti seče, rebro sa mesom i ti jedeš svoje rođeno meso? - pitao je Golubović.
Ima ukus jagnetine i lepo je i ukusno - odgovorila je Anja.
Vidiš ti to... Ovo nije za normalne ljude da se slušaju ovakvi snovi. Sama sebi jede rebra. Ja tumačim, taj put koji si imala sa Kenanom, on je stao u toj priči. Ona je nastavila, čovek stariji koji je juri, to je mudrost. Stiže te mudrost. Neko ko je stariji je sustiže, to je mudrost ili iskušenje. Problemi na tom putu. To što ti je otkinuo rebra, to možeš da tumačiš kao prvu priču o Adamu i Evi, tu može da bude povezanost. Ja sam slikar, pa imam te vizije drugačije. Za tumačenje snova sam super - istakao je Kristijan.

Čorba se šokirao kada je čuo ovaj san.

Foto: TV Pink Printscreen

Anja je zatim ispričala Kristijanu svoj drugi san, kada se borila sa zmijama koje su nalazile u dvorištu njene porodične kuće.

Možda vam je kuća sagrađena na lošem mestu, podzemne vode ili tako to... Imaš jaku simboliku - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.