AKTUELNO

Nije mogla protiv svih.

Milan Milošević je i ovog popodneva u Beloj kući, došao da nastavi agoniju za crnim stolom sa svežim pitanjima gledalaca. Pitanje je koje je pročitao bilo je upućeno Nadici Zeljković.

Kako to žena od vašeg muža nije plakala, a žena od Ša plače?
Imala sam neku specifičnu situaciju, ona nije plakala, razgovarale smo telefonom. To je neka sudbina bila između nas, bilo je onako opušteno, kao dogovor. Desilo nam se - govorila je Nadica.
Kako znaš da nije plakala? - pitao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad znam da sigurno plače, ja neću više da pominjem Zadrugu jedan, ja sam majka Kije Kockar, znam kako je moja ćerka preživela sve to - pričala je Nadica.
Znaš kad se seti kad je njena majka, a kako se ona osećala? Lunu smo razapeli ovde na krst, a njih milujemo. Ne može ona da komentariše Ša i Taru, ko si? - ubacila se Miljana.
Zašto sam prevarant? Ova boleštine mene komentariše - rekla je Simova.
Pa vidim te tako. Ja znam zašto Ivana plače. Mene je moja sudbina tako zadesila, znam da nije plakala, čule smo se - nastavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Evo ja govorim iz iskustva, korektni odnosi su jedno, ali nakon trideset godina. Da li misliš da je tadašnja supruga plakala u momentu kad si rodila Kiju, i kada si bila sa njim? - pitala je Sandra.
Ja nisam nikad pitala nju, nisam razmišljala o tome. Ja znam šta je moja Kija sve preživela. Sve ono što komentarišete kec, neću objašnjavati. Kija je sklupčana plakala, tako plače i njegova Ivana - rekla je Nadica.
Ti sad toneš sa mnom, zajedno smo u septičkoj jami. Juče si prodala sve zarad rijalitija - reklao je Ša.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga