AKTUELNO

Šok!

U današnjoj emisiji ,,Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević naredno pitanje pročitao je za Milicu Kemez.

Milice, zašto stalno imaš potrebu da se pravdaš Tomoviću zbog odnosa sa Borom, mi gledaoci vidimo kako se vi gledate, dogovorili ste se i da u januaru uđete u vezu, zar ti nije lakše da priznaš?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne pravdam se ja za Boru, ja se pravdam zbog toga što sam uvek ovde osuđivana, a opravdavala sam naš odnos. Nisam zaljubljena u Vladimira, imali smo šalu i zezanciju. Možda je on zaljubljen u mene - rekla je Milica.
Đedoviću, kako ti je Milica predstavila vezu sa Borom? - upitao je voditelj Milan.
Nijedna lepa reč nije bila tu za Boru, užasno je predstavila. Mića je bio tu sa nama da razgovaramo, Milica je u tim trenucima počela da ublažava to sa Borom, zbog poruke koju je dobila. U jednom trenutku mi je rekla da sve ono što se dešava sa Borom, da nije to prvi put sd joj se dešava sa sestrom,i sinoć kada je rekla da je Boru branila i pravdala, ja mislim da to nije tako bilo, posle toga se desio rođendan, te poruke su promenile tok mišljenja - objasnio je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja Boru nikada nisam pljuvala, nikada ga nisam ogovarala, kada me iznervira pa u svađi kažem da je ovakav i onakav, kada sam najgore mislila o tome, kada me najstrašnije izvređa, to je sve u žaru svađe. To za sestru, da se stavi tačka više, nije mi prenela da je momak koji je bio tu, da hoće da se sveti meni, a kada smo bili u hotelu, bila sam ljuta na njega, jer sam ga ispitivala da li je bio tamo i ostalo - dodala je Kemezova.
Vladimir je jedini koji može da joj izmami osmeh dok još ne sedne tamo, Milica je u roku od minut zaboravila najstrašnije stvari koje su izgovorili Bora i ona jedno drugom. Nema osoba koja ovde sebe, a da nije komentarisala da postoje emocije između Milice i Vladimira, dan danas kada Vladimir komentariše Milicu Kemez, vrlo drugačije komentariše Milicu Kemez i ostale devojke, sa vrlo drugačijim stavom - dodao je Đedović.
To svi osim Milice vide - dobacio je Tomović.
Zato što on non-stop dobacuje neke fore, ili ja, smejemo se - pravdala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Naravno da je Milica zaljubljena u Vladimira, imam konkretno pitanje, Milice, dozvolila si da ti gura ruke u gaće... - pričala je Miljana.
Niko mi nije stavio ruku u gaće! Skini gaće sa glave, ne lupetaj gluposti! Tabletomanka! - tvrdila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga