AKTUELNO

Raspoložen za svađu.

U toku je nastavak emisije "Pitanja gledalaca" a za crnim stolom je ustao Vladimir Tomović pa je Milan Milošević pročitao pitanje.

Jedini ti ustaješ da lepo pričaš o Milici, znamo da si je ukanalio više od svih, da li te ona drži u šaci, pa sad jedini ustaješ i pričaš lepo?
Niko ovde nema nijednu informaciju kojom će me držati u šaci. Sve se živo iskopalo o meni do sad. Ona ne zna bukvalno ništa iz mog života. Nađite sve svađe sa njom, između mene i nje se desilo to što se desilo. Nije napravila neka čuda, ja je nikada nisam nazvao ku*vom, ali nisam ništa slagao što sam rekao. Najveće konflikte sa njom sam imao kad sam govorio ono što je istina - govorio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je doživljavala razne situacije sa Borom, sa Tomom, počela je da oseća čudne vibracije sa njim. Da postoje neke relacije sa moje strane, ja sam priznao, ali shvatio sam da izađem iz tog odnosa kao pobednik - nastavio je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica izbacuje napade ljubomore, a za laži i gluposti koje iznosiš, popićeš tužbe. Milica je u separeu, kontuzovana, nakaradno se ponaša, onda ispovest prijateljice iz Makedonije, sve može da se vidi. Razvrat i blud. Ona se bez potrebe kači na mene. Ti si aludirala da je Bora gej - rekao je Brendon.
Prvi si mi dobacivao, prestani da me vređaš. Nemam potreba da igram gola, ali niko ne može da mi zabrani. Imala sam bludan život, i to je to. Šta vas boli ku*ac kako sam živela - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

I Bora Santana je reagovao, pa zapretio Brendonu da ne priča kako su se poljubili u usta, pa se rasprava produžila kada se i Lepi Mića uključio, pa stao u odbranu Kemezove.

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga