AKTUELNO

Žestoko!

Teodora Bilanović naredna je nominovala:

Tara i ja smo se prepoznale, a posle mi je postala iritantna, kada je bila ona situacija sa nožem. Njena mana je što ne zna da kanališe svoj bes. Nije lepo za videti i čuti te vaše nervne slomove i vašu ljubomoru. Što se Čorbe tiče, mi se jako dobro znamo, ja od njega nikada nisam doživela ono što on govori ženama ovde. On je brižan, vaspitan, snalažljiv, ali mislim da se prilagodio ljudima oko sebe, svakom po zasluzi. Maja to dopušta, prema meni nikada nije bio takav. Čorba je moj prijatelj, njega ostavljam, Taru nominujem - govorila je Teodora.
Ja sam uvek sa razlogom ljubomoran - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Tare tiče, ona je jako pozitivna, družimo se, nikada se nismo ozbiljno posvađali. Što se njenog odnosa sa Ša tiče, ja sam i Nenadu rekao da to ne mogu da podržim, jer sam imao takvu situaciju u porodici, ali ne mogu ni da osudim. Tara je nesrećna, ni njemu nije lepo, ali ako ste već zagazili, gazite do kraja. Čorba... Danas sam imao konflikt sa njim zbog hrane. Maja se konstantno žali na njega, ali i konstantno trpi njegova ponižavanja. Ja volim i njega i nju, verujem da će oni biti okej, samo da Maja ne dozvoli da je ponižavaju. Ne mogu njega da pošaljem, jer je deo paba, moram Taru da pošaljem, da ne bismo i noćas gledali njen egzorcizam - odlučio je Neca.
Ja tebe razumem, to je jedini razlog što ti i ja nismo imali konflikt. Ja sam ta koja spušta loptu u našem odnosu - ubacila se Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja imamo super odnos, mislim da je super drug. Čorbi zameram tu crtu dvoličnosti, jedno priča, a drugi radi sa Majom, znam da joj priča nešto van stola. Tara i ja smo imale konflikte, turbulentne svađe, ali ona za mene nije loša osoba, mislim da je dobar prijatelj. Poslaću nju u izolaciju - odlučila je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga