AKTUELNO

Nije imala odgovor na ovo.

Monika Horvat naredna je nominovala i birala između Tare Simov i Čorbe.

Čorba je moj prijatelj, njega volim. Tara i ja smo se zbližile, mislim da je super drug i osoba. Mogu samo da podržim vašu sreću, meni vi ne remetite ništa, tako da vas neću komentarisati. Nominujem Taru, jer je Čorba neko sa kim sam se upoznala u karantinu, možda me je on jedini upoznao onakvu kakva jesam - govorila je Monika, a Matora ju je stalno prekidala.
Krenuću od Tare. Naš odnos je promenljiv od samog početka, sada je sve svedeno na poštovanje, dobar sam i sa Ša. Ja sam za oboje tu. Što se Čorbe tiče, sa njim sam u top odnosu, voli da pomogne, jako je inteligentan, ima taj ulični sleng, mislim da ćemo se družiti do kraja rijalitija. Nominujem Taru - odlučio je Cvele.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od gospodina Jankovića, gotivim ga od početka, mislim da je svestran tip. Mislim da je Čorba baš lagan i da dobro balansira sve. Izgubio si dosta honorara, ali opet ustaješ rano, ništa te nije nateralo da napraviš haos, mislim da si ispravan momak. Tara mi je generalno draga, neke stvari ne podržavam, mislim da joj to sa Nadicom ne treba, mislim da nije ispravna u odnosu sa Ša, ne gradi se sreća na tuđoj nesrećni. Još produbljujete agoniju. Ne mogu poslati Čorbu, nominujem Taru - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga