AKTUELNO

Uvek iskreni!

U toku su nominacije u Beloj kući. Zadrugari ovo veče biraju između Tare SimovMilana Jankovića Čorbe. Na red da nominuje je došao Lepi Mića.

Čorba je pokazao da mu ovo nije stana priča. On ima podršku najboljeg prijatelja Kristijana. Ne misli on ništa loše o devojkama, prijateljima. On je takav, mi smo imali sukob, ali to nije ništa nerešivo. Sa druge strane, Tara i ja imamo ratove, ali ona zna da sam ja često bio uz nju kada je bila pravična. Kada je sa nekim prijatelj, ona je prijatelj do koske. Sada nemamo nikakav problem, znamo se duže, i zato ću sačuvati nju - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Čorba i ja imamo sjajan odnos, ne podržavam tvoju vezu sa Majom, i bolje sam funkcionišeš. Tvoj sleng meni nije pravio problem, jer tako se ponašaš prema onome koji ti to dozvoljavaju. Ja te baš gotivim. Taru komentarišem samo naš odnos, ovo sa Ša neću još komentarisati. Ne podržavam vas i to je to. Nesebična si, ali si jako bahata, nadmena, arogantna, a ovamo umiljata. Ti si osoba koja je željna ljubavi, to je tako. Razočarala si me kada si mi rekla da nemaš cigare, a videla sam da imaš - rekla je Ermina i sačuvala Taru.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga