AKTUELNO

Da li će održati reč?

Marko Janjušević Janjuš u poslednje vreme nije toliko prisan sa Miljanom Kulić kao što je to ranije bio slučaj, zbog čega žali. Kako kaže, jedan od glavnih problema je to što je Kulićeva najveći deo svog vremena posvetila svojoj novoj zanimaciji - Kristijanu Goluboviću.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ljubomoran sam zato što većinu vremena u poslednje vreme provodi sa njim. Iskreno, ja volim sa Miljanom da se družim... Ona to zna, nego ona mene malo pecne namerno - istakao je Janjuš u "Magazinu in", posle čega je Miljana morala da se izjasni koga više voli, njega ili Kristijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristijana volim, i Janjuša volim. I jedan i drugi su mi simpatični... Kristijan izgleda onako "uuu, kriminalac", opasan, a on je ustvari kao neko dete. Vidi se ta seta, tuga u njegovom glasu kada priča o nečemu... On je malo dete u duši. I Janjuš ume da bude zabavan, međutim, hoćeš iskreno da ti kažem zbog čega sam malo ogorčena na Janjuša? Zbog mog bivšeg momka! Smatram da prijatelj mog neprijatelja ne može da mi bude prijatelj, a on je najbolji prijatelj sa njim - objasnila je Miljana, koja je potom ukazala na pozitivne promene u Janjuševom ponašanju i u "Magazinu in" mu dala čvrsto obećanje.

- Ponosna sam na njega što se izvukao iz cele situacije u kojoj je bio i što je sada pravi Janjuš. Oduzeću od Kristijana tri, četiri sata i usmeriću na Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: D.T.

#Fran Pujas

#Jovana Ljubisavljević

#Magazin In

#Marko Janjušević Janjuš

#Miljana Kulić

#Stefan Karić

#Teodora Bilanović