AKTUELNO

Sve je jasno.

U toku je emisija ,,Pitanja novinara", a predstavnici sedme sile pripremili su žestoka pitanja za zadrugare. Nakon sukoba Maje Marinković i njenog bivšeg dečka Marka Janjuševića Janjuša, njen drugi bivši rijaliti dečko Milan Janković Čorba prokomentarisao je izkavu njenog oca Takija.

Foto: TV Pink Printscreen

Pažljivo sam pratio izjavu Majinog oca, bio sam kod govornice kad je bio poziv, drago mi je što je Maja čula oca, nadam se da se motivisala i nadam se da zna sada gde greši, verovatno je tako izgledalo, kako je on to video. Moja namera nije bila da je ponižavam, ali ja sam izgubio pkontrolu u poslednjih desetak dana, ne mogu da kažem da mi nije bilo lepo sa Majom, da mi nije zanimljiva kao osoba, privukal me je njenom energijom, i te kako je dobra devojka, ne znam šta se desilo da ne budem toliko jak da se izborim sa svim tim i pokažem da sam pravi muškarac koji će da se bori za takvu devojku, žao mi je što se loše oseća zbog mene. Ja sam pokušao to da korigujem, moj sleng, to sam i Dušici rekao, prvenstveno zbog sebe ću da korigujem. Za Maju nemam ništa loše da kažem, to što se njoj dešavalo i što joj nabijaju na nos, mene to ne zanima. Mi smo trebali da nađemo rešenje, ali očigledno je da nisu uspeli da ga nađemo. Treba da budemo u dobrim odnosima, nismo imali toliko nešto loše, da je naš odnos bio nešto ružno, ja znam da smo se toliko slagali, a nismo bili u vezi, pa smo izgledali lepše nego neki parovi ovde - ispričao je Čorba, dok je Maja plakala.
Šta je problerm? Jesi li zaljubljen u nju? - glasilo je pitanje.
Ja mislim da ovo nije pravo mesto! NBe znam da procenim, meni bi bilo najteže kada ne bismo pričali, meni je ona mnogo draga - rekao je Milan.
Zašto nećeš da ozvaničeš vezu? - glasilo je pitanje.
Nije ovo mesto za to, vidim kako drugi parovi žive, svoju energiju i živce... Nije mi problem to, komentari, nego ako ja imam jedan stav, za koji smatram da je ispravan, što se tiče prijatelja, gde su prisutni i moji prloblemi, neko drugi neko tako ne doživljava, neka bude da ne mogu da podnesem pritisak, možda je meni to negde podsvesno, možda nisam mogao sebi da priznam, možda nisam hteo sebi da pokažem sebi, ni rugima, da ne mogu taj pritisak da podnesem. - opravdavao se Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga