AKTUELNO

Morala da da svoj sud!

Emisija "Pitanja novinara" je nedavno počela, a sudeći po nedeljama unazad, zadrugare i u nastavku te kako čeka burna noć. Naime, zadrugari često umeju da kažu da je ovo noć raskrinkavanja, a kako će se večeras snaći, kada na račun pojedinih stignu i ne tako prijatna pitanja sedme sile, ostaje da saznamo. 

Foto: TV Pink Printscreen

Naredno pitanje koje je postavljeno, bilo je za Sanju Stanković.

Generalno se misli da kriješ emocije prema Filipu Caru, sve ste bliži, stalno ste zajedno, ležite zajedno? - komentarisala je novinarka.
Što se tiče emicija stvarno ne postoje, ja sam njemu u kazinu rekla da mi odgovora takav odnos sa njim. Nisam ni ja od kamena, fali mi da me neko zagrli, a što se tiče odnosa, kao odnosa sa bilo kim, ne. Nisam spremna za novi korak ovde, jer sam i ja mnogo grešaka napravila, mislim da ću do kraja izaći sama. Na njega ledam kao rijaliti druga. Nikada ga nisam gledala kao osobu sa kojom bih mogla d abudem. Nije onaj Filip sa početka, dosta se popravio, normalniji je, ali ga ne vidim u vezi sa sobom. Mada, niakd ne reci nikad, videćemo vremenom - rekla je Sanja.
Šta ti misliš, dopadaš li mu se? - pitala je novinarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Simpatična sam mu - nasmejala se.
Šta ja znam, i prvi put smo se družii, pa sam ja skrenuo sa tog puta u neki drugi, pa je ona otišla drugim putem. Od tada ona nema poverenja u mene, a i nepotrebno je da ga ima. Najbolje je da se družimo i zezamo, rekla mi je da sma "Idi mi, dođi mi" Dopada mi se ona, ali se ja bojim ulaziti u bilo šta. Vidim i Vladimir malopre, koliko god da je stariji i kako to sve utiče na ljude. Vidim po Nenadu, kako i šta... ja imam tu crtu, kakve situacije napolju izbegavam znam, ii zato se trudim da se izbalansiram - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek postoji to neko mešanje i spletke. Sada smo našli mirnu luku, gde smo bez stresa, trzavica, i onda nam je bolje ovako - dodala je Sanja.
Bojim se osude, konflikta, mirnije mi je kada sam sam. Ima tu par devojaka sa kojima sam dobar, povezan, Paulu moram da izdvojim, ona mi je najbolja. Nataša, Maja, Sanja... Ja njih gledam na neki sipravan način, jer sam ja labilan, i čim me ulovi sve to, ja ne znam da s ezaljubim, ne bih da me ulovi neko ludilo Kada bih ušao sa njom u vezu, a imao emocije, sve bi s eodrazilo na nju, postao bih loš, bila bi repriza. Sanja je dosta, i iznad nekih devojaka, i poonašanja i svega. Mislio sam da je neke stvari isfolirala - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok me ne bude čačkala, neću ni ja nju, sve je ovo viđeno, dežavu, suzdržaću se komentara. Bolje da ne pričam, ne razmišljam o tome, a znam da nije ništa za mene - rekla je Matora.
Šta misliš o njenom i Rialdinom prijateljstvu? - pitala je novinarka.
Sve najbolje. Rialda je drčnija, i drago mi je što je uvidela promenu neku. Bez obzira što imamo ovakav odnos, jednostavno moje poverenje ima, i ne sumnjam...Možda mi s ejednom javila za naš odnos, a Rialdi sam rekla da bih imala da smo nastavile da se družimo napolju. Nije mi krivo što me njena majka nije pozdravila tokom poziva, razumem kritike i sve, ali ja nju gledam i dalje kao prijatelja. Ovom prilikom pozdravljam ženu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada biste znali ko se sa kim sve je*e! - vikao je Mića.
Ovo je cirkus kolorado! - smejao se Car.

Autor: D.B.

#Zadruga