AKTUELNO

Ovome se nije nadala.

Naredno pitanje u igri istine Lepog Miće bilo je postavljeno Milici Kemez, a bilo je o njenom odnosus a Borom Santanom.

Kako osećaš na opružbe bivšeg dečka? I kako se inače osećaš?

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam se čudno, trebalo bi mi sat vremena, a što se tiče te teme, između tog odnosa, ja shvartam da je to interesantno, da je to šou i da narod to vodli, da se smeje i da se zeza sa tim stvarima, ali mislim da mu te stvari ne prijaju i da mu ne trebaju, ali mislim da se sam upleo u to, videla sam da je sam pričao sa Necom dva sata. Krivo mi je što se iskoristilo to što sam ja njemu u svađama govorila da je to, on je svojim postavka iznad svakoga. Prošle godine su ga povezivali sa Čolakom, sa Mirkom, a vidim da se najviše nervira kada se spominju te teme. Čorba nisi fer, ja sam dodavala na vatru kada je on mene nazvao kurvetinom, nekad stani na moju stranu, znam da si zbog kuhinje na njegovoj strani, ako me pet puta nazove kurvetinom bez razloga, onda ja mogu da dodajem ulje na vatru - poručila je Milica.
I on brani tebe, imam pravo da ti kažem da si lažov, kada lažeš! Ja sam ti ono veče rekao da ne treba to da radiš, ti si stu ispala... Ti si mene druknula, Nisam znao da te je vređao! - uzvratio je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

To je bio cilj da se Neca iznervira, što se postiglo - ubacio se Brendon.
Meni je Neca na mojim nomicnacija zakleo da ga ta priča ne zanima, da nema emocije, da to nikada ne bi uradio najviše zbog mene, a on opet ide i piskara te dnevnike, zabio mi je nož u leđa, opet sam osetila izdaju. Sad tek shvatam neke stvari! Ermina mi je rekla neke stvari, u šoku sam šta sam sebi dozvolila, borila sam te toliko dugo, išla sam srcem, a ljudi su mi govorili sve suprotno - dodala je Kemezova.

Detaljnije u nastavku.

Autor: O. B.

#Zadruga