AKTUELNO

Juče su im popustile sve kočnice.

Voditelj Milan Milošević je podigao Nenada Lazića Necu večeras u emisiji "Pretres nedelje", kako bi sa njim porazgovarao o sukobu sa Rialdom Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada mi je Fran oteo olovku, Rialda mi je nešto nadobudno rekla kao: "Skloni mi se", ja sam rekao da baš neću, ona je skočila, zaletala mi se u facu, posle smo se svađali, rekla mi da sam p*derčina, da će da me prebije, da ju je briga za njene honorare. Ja sam joj rekao da ako sam ja p*derčina, da je ona k*rva. Sa Kenanom sam se sukobio ispred prodavnice, samo je o meni imao loše mišljenje na raspodeli. Rekao mi je da sam folirant, ja sam mu rekao da bi bilo lepo da i on prizna da je folirant. Ja sam lično svojim ušima čuo da je rekao: "Da Bog da mu odsekli nogu", kad sam ispričao šta mi je doktor rekao, a posle toga mi je rekao da bi mi on doneo nogu. Ja sam sa svojom nogom otrčao koliko sam mogao da trčim. Rialda je rekla da sam zaslužio da ljudi ovde p*šaju po meni - rekao je Neca.
Neca priča gluposti, laže, spletkari. Danas je na podeli budžeta rekao kako je on dao velike budžete pabu, a kako smo mi rekli da će ubuduće da budu mali budžeti za pab. Ja to nikad nisam rekla. To nije istina, ja tako ne govorim. Ja sam neko ko Neci skreće pažnju na normalan način, ne pljujem ga kao ostali. I kad su ga drugi vređali, ja sam ga branila. Kada sam mu danas rekla da je p*derčina, to sam rekla kao karakternu osobinu, ne kao orijentacija. Ja sam za ljubav, ljubav je ljubav - pričala je Rialda.
I ja sam rekao da si k*rva kao karakterna osobina - istakao je Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas je potegao tu priču za pab, ja neću nikome da se pravdam. Onda smo došli da potpišemo te papire za budžet, Neca je došao poslednji, uzeo olovku, potpisovao pet ljudi. Došao je Fran, ja sam pitala Necu da li se potpisao i rekla: "Hajde ćao". Ja nikad nema prema njemu nadobudan odnos. On je krenuo da priča kako ne mogu sa njim tako da razgovara, ja sam rekla da mogu. Onda mi se uneo u facu, ja ne mogu to unošenje u facu. Mogla sam ja da iskuliram to, ali ja ne volim taj stav. On je prva osoba na koju sam ja tako skočila, tako sam bila neraspoložena, on me iznervirao sa tim svojim. Rekla sam da treba da ga p*šaju svi ismejavaju, jer ima takav stav. Meni ne treba ta svađa, katastrofa, ali to je bio taj skup nekih emocija od danas, sada sam sve ispraznila - pričala je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Kenane, da li je istina to što je Neca otkrio na "Nominacijama" da si rekao da je Čorba smrad u toaletu? - pitao je Milan.
Ne verujem da sam, nema potrebe, okej sam sa Čorbom. Isto ovo za nogu nisam rekao. Ja sam danas stigao pre njega u prodavnicu, on je stao ispred mene i rekao da neću da uđem pre njega jer sam rekao da je loš čovek. Meni je to smešno - odgovorio je Kenan.
Ja sam došla ovde zbog svoje karijere i novca. Svaki honorar mi je vredan. Ali isto tako, ja sam danas Neci to rekla i stojim iza toga - nemam problem da pokažem i da sam bezobrazna i bahata. Spremna sam da se rešim jednog honorara. On ne može kao na konto svojih godina to, kao, sad ću ja da uđem pre tebe u prodavnicu - istakla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.