AKTUELNO

Svi jedva čekaju venčanje.

Posle pauze za reklame, voditelj Milan Milošević najavio je naredni klip u emisiji "Gledanje snimaka". Zadrugari su mogli da gledaju kako Aleksandra Nikolić i Janjuš flertuju, sve njihove romantične scene, ali i ljubomorne komentare Maje Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago zbog njih, ali Aleks je uplašena. Prečedna je. Meni je ovo divna priča, naročito mi je drago zbog Janjuša, ja sam za pravog matičara - rekao je Lepi Mića.
Meni su oni preslatki. Ali postoji strah. Janjuš se plaši Maje, njenih reakcija, da se ne dešavaju iste stvari. Aleksandra vodi računa o svom ponašanju, samo da mu ne bi naškodila, to vredi više od hiljadu reči - istakla je Ermina Pašović.

Foto: TV Pink Printscreen

Muka mi je da se svi peru preko mojih leđa. Nema veze, ja ću ispasti najgora i u ovom odnosu. Ja od prošle godine, kada je Aleks ušla i stigla torta sa njihovim likom, stizala su pitanja za njihov odnos, bilo je pokrenuto to. Onda je ona ispala neko vreme posle toga. Ove godine kada je bila svađa zbog laka, ona je rekla da mu je bolje da ćuti, da ne bi progovorila. Onda su to zataškali. Ja Janjuša sa Mensurom nisam prevarila. Janjuš je bio u "Zadruzi" kad sam to uradila, a on je mene prevario - rekla je Maja.
Maja hoće po svaku cenu to da sabotira, e hoće k*rac. Nije te prevario, napolju nisi bila priznata - dobacila je Ermina.
Makice, ispadaš budala - istakao je Janjuš.
A što mi nameću da sam sa Čorbom bila iz inata. Nećete. Ja sam rekla da sam ušla u odnos da bih lakše prebolela Janjuša, dečko mi se svideo i onda sam se zaljubila. On me ne zanima više, ja imam pravo da se izdignem iz situacije - poručila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je prelep klip, gde se vidi prisno druženje, malo prisnije - rekao je Janjuš.
Ja gotivim Janjuša, nadam se da me smatra prijateljem, pitao sam Aleks šta oseća, kao da je puna nečega. Kaže mi pre neki dan da joj fali ljubav - otkrio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.