AKTUELNO

Ovome se nije nadala!

U toku su "Nominacije" a naredni zadrugar koji je imao priliku da bira između nominovanih zadrugara, bila je Ana Bulatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sanja je dobar čovek, mi se družimo, i mnogima je čudno što sam ja išla na ostrvo, ali imamo neki lep odnos - počela je Ana, a onda je Darko prekinuo detaljem sa pidžama partija.
Rekla si da kada bi se ugasile kamere na pola sata, ti bi sa Anđelom - smejao se voditelj.
Ja sam izabrala Zolu, a za Anđela sam rekla poljubac, ne se*s! Ja se ne se*sam tako lako i brzo, vi možete da jaučete do prekosutra! O Caru mislim sve najbolje, mi smo ko brat i sestra, zanimljiv je, inteligentan, duhovit, a njega šaljem, jer imamo naše teme - rekla je Ana za kraj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću biti vrlo kratka, sa Sanjom sam mislila da imamo super odnos, ali ispostavilo se kao da je zadrugarski. Smatram da nema čiste namere, i iskrene. Prvo se desilo ono sa Natašom na sofi, a generalno jedan dan smo dobre, a drugi dan se ne pogledamo. Što se tiče Cara imamo normalan zadrugarski odnos, on je zabavan, smatram da je iskren i direktan, i sa njim uvek imam dobru komunikaciju, i stvari koje mi smetaju i ne smetaju mogu da kažem. Sanju šaljem - dodala je Teodora.
Sanja i ja smo imale korektan odnos, dok se nije desilo ono na početku. Ja nju nisam provocirala, da bilo je netrpeljivosti, ali ja nju ne mrzim, niti mi smeta. Nemam ništa negativno da kažem. Ne sviđa mi se to što šta god da se desi, ona kaže da sam ja uradila. Filip je kao Tara, iritantan, bezobrazan, ali je isto tako jako dobra osoba, i ja ostavljam njega - rekla je Nataša.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip i ja smo super od početka, ali se nismo nešto puno družili, mislim da je dobar, ispravan, i dobar drug svima za koje smatra da su mu pravi drugovi. Zabavan je, imao je ispade, ali to su njegovi ispadi, to nema veze sa nama. On i ja smo u skroz dobrim odnosima, i nemam ništa da mu zamerim. Sanja i ja nemamo nikakav odnos, ne progovaramo reč, niti ćemo. Ja neću biti neko ko će da ustane i da kaže kako ću ostaviti nju, a to nema smisla ako nismo u nikakvim odnosima. Ostavljam Filipa - rekao je Anđelo.

Detaljnije u nastavku.

Autor: D.B.

#Zadruga