AKTUELNO

Žestoko!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji, postavljeno je za Sanju Stanković:"Da li se idalje plašiš Mine?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja se ne plašim nje, nego kako će on da reaguje na to, a ona meni ne predstavlja pretnju. Ona je htela da mi napakosti, pa mi je otvorila oči za neke stvari. Mi nemamo komunikaciju, a na Filipu je da se sada pokaže - rekla je Sanja.
Ja sam rekla sve u studiju, meni je sve ovo smešni i neću ad se petljam u te osnose i našao se par koji je isti, a i drago mi je kakvo mišljenje ima njena mama za Filipa i kako je komentarisala. Filip priča o meni kada Sanja nije tu,a ja mogu da ga dobijem kad god i da ga navučem da se igram sa njim! - rekla je Mina.
Ja ne znam zašto Mina komentariše ovo, Mina ima takvo mišljenje i aj se slažem sa tim i ja nju ne gledam ako rijaliti učesnika, već kao insajdera koji dolazi i odlazi. Ne znam zašto se komentarišemo i ja je nisam loše kometarisao! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam kako ti stojiš na sudu! Advokati su uradili šta su hteli i trebali - rekla je Mina.
Ja na sudu stojim jako, i ne može sestra da se tuži dok ja ne kažem! ja nisam bio spreman za neke stvari i zato se sve desilo, ako i to da ja nju nisam spominjao i videli smo da radi neke stvari na podli način i da gradi odnose! Zašto ti mene napadaš, Fran kako ovo dozvoljavaš? - rekao je Car.
Ja njoj ništa ne branim! - odbrusio je Fran.
Ti nisi normalan, toi mene komentarišeš dok mene nije bilo i klipovi postoje, a ja ću da se igram sa tobom ako hoću i kada je pijan on pokazuje da ne može bez mene. Ovde se uvlačiš ljudima, pa ih onda iza leđa pljuješ! - dodala je Mina.
Tebi je infekcija prešla iz d*peta u glavu! Ti si kao terijer koji me je uhvatio za nogavicu! - vikao je Filip.
Evo ja se plašim ovakovog njegovog ponašanja i nervnog rastrojstva, to sam čekala da vidim kako će reagovati kada je bude video - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga