AKTUELNO

Konfliktima nikad kraja.

U toku je "Pretres nedelje", a tema koja je pokrenuta tiče se odnosa između Tare Simov i Nenada Aleksića Ša i njihove poslednje svađe.

Laže Ša, nije ovo razlog što pravi dramu. Ja vidim da nisi raspoložena, ali reći ću ti nešto. On je ispričao o svom braku kao da je bajka, a sad je ispao konj i sad se pijan čovek trezni. I kad si bila na devojačkom, i tad je ispričao laži - govorila je Nadica.
Sad sam ja kriv za sve! Ova devojka ne može da batali, stalno ga spominje - urlao je Ša.
Ne, nisam, zapalila sam lutku, kažem mu da puši ku*ac u kameru. Nije mi dobro zbog ovoga - vikala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je tebi rekla, umrla bi da je ostaviš. A šta si za nju ti rekao? - pitala je Nadica Ša, pa nastavila - to je bilo na igri istine, rekao si da bi bio sa Tarom i kad bi ušla Ivana. A čim si seo, rekao si - teta Nadice, umro bi.
Znaš šta su razlozi da nekog ostaviš? Ja ne ostavljam. U svađi sam mu rekla da mi se skine s kur*a - rekla je Tara uplakano.
Ako si bio pijan,i otreznio si se, drago mi je, ovo nije razlog za ovu svađu.
Tara je uzela da podebljava, i Nenadu je bukvalno pozlilo. Ja sam joj uzela i ona otišla pa se vratila sa driugim. Nenad u jednom trenutku uzme i pljune. Tara nije samo ta dva, ali je sve okolo podebljala, samo da bi tebe dr*ala. On je pozeleneo zbog toga. Nemoj da radiš to - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je kad Tara ustane i kaže Mateji u kameru da puši ku*ac, njemu to znači da ona još misli na njega - rekao je Fran.
Kada priča on o svojoj supruzi, uvek ga savetujem, uvek sam tu kada govori kako mu je teško - govorila je Tara.
Moja karijera - moja žena, on ide i non-stop pominje. Šta očekuješ od njega kad je on ostavio ženu posle sedam godina, a s tobom je tri meseca- dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga