AKTUELNO

Nova tema!

U toku je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", a naredna tema za crnim stolom jeste, odnos Milice Kemez i Maje Marković, koje su u svađi zbog garderobe.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam već objasnila, ja sam izneverovala kakao me drugi ismejavaju i komentarišu, ako što ovde svi znaju mi devojke menjamo stvariu i aj to izbegavam, ali se nekada prosto zadesi. Nataša je ustala i Mići su šapnuli da me to pita, Maja i Aleks drže stvari zajdeno i mi delimo sve, a meni je ovo glupo do bola i prave od mene neku klošarku! Oni kažu kako ja od sebe pravim žrtvu, na konto neke priče koju sam ja rekla a oni je spominju - rekla je Milica.
Nisu tema stvari nego Milica kao žrtva! Ti Milice kada ustaneš ti samo pričaš kako te svi mrze i kako si ti jadna - pojasnila je Ermina.
Maja nije komentarisala da joj vratim bilo šta! - dodala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo komentarisali stajling njen i Maja je rekla kako je to njena spavaćica, i ja sam pitala da li ona zna a ona mi je rekla da ne! - rekla je Nataša.
Vi toliko detaljišete mene, a ja vas ne vidim i to je jako ružno i odvratni! - rekla je Milica.
Tebe Kristijan zove breskvice, akde molim te! Mogu da te komentarišem kako hoću - vikala je Sanja.
Ja nisam za te stvari kriva! Meni je krivo jer joj je postavljena takva etiketa, i Aleks i ja samo menjale stvari i imale smo dogovor da nikome ne dajemo stvari. Videle smo onda jednom na Milici moju haljinu, i ona je rekal da je uzela nešto moje i Aleks mi je rekla kako su se dogovorile da menjaju stvari - rekla je Maja.
Maja i ja pošto imamo dosta stvari, držimo ih zajedno i ako nekome nešto treba mi uzmemo, a Milica od mene uvek može nešto da uzme. Milica nije kriva, ona je mislila da je to mojem, Maja nije imala lošu nameru a Nataša je malo preterala - pojasnila je Aleksandra.
Majo, vi niste imale stvari. Kada je Alen bio tu nisi delila stvari, ali si uzimala, a sada je problem kada ona uzme od tebe, a ti kada si uzimala nije bio problem! - rekao je Bora.
Menis u nalepili etiketu klošarke, a ja nisam ni znala da je to Majino i sada me napadaju. Ja sam se osetila kao slepica,a aja sam svu moju garderobu davala i niko mi nije vraćao, i sada je ovo problem - rekla je Milica.
Meni je muka od ovofga i ove teme, nije lepo o tome da se polemiše i svi trebamo da se pomažemo. Ako neko ne želi da pozajmljuje, i ne mora i pričati da je neko klošarka nije lepo, a sada lečite svoje lične frustracije preko stvari - zaključila je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga