AKTUELNO

Kristina mu pomutila razum.

Emisija "Praznik za stomak" je upravo počela, a autori emisije Jovana Tomić Matora, Milan Janković Čorba i Bora Santana su najavili današnji jelovnik, pa posvetili ovu epizodu voditelju Milanu Miloševiću.

Krenućemo od dezerta, a torta se zove "Vidi me sad", a u njoj ima svašta, i lešnika, badema, bela i crna čokolada. Prava zadrugarska - rekla je Matora.
Milanova njoka u četiri vrste sira je moj specijalitet, kao glavno jelo. Napravićemo pržene, i sos posle sa pršutom - rekao je Čorba.
Toplo predjelo će biti od tikvica, pa je Čorba došao na ideju da je izdubimo, pa će biti punjena tikvica sa domaćim urnebesom - dodala je Matora.

Detaljnije u videu.

Matora I Čorba su odmah krenuli sa pripremom, najpre predjela i glavnog jela, a uz to degustirali i vino. Miljana Kulić se najavila da prva proba specijalitet, pa im poželela srećan rad.

Foto: TV Pink Printscreen

Urnebes je bio brzo gotov, dok je Čorba pravio njoke, pa su one stavljene i na prženje.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći je bio sos od četiri vrste sira, pa je Boru interesovalo da li njoke spadaju u testenina i na koji način mogu da se pripremaju.

Da, to je italijansko jelo, svima su poznate, pokazali smo dva fantastična recepta, pa mogu da uživaju. Mogu da budu sa raznim sosevima, sa morskim plodovima...samo mi dajte malo mleka, nemam - govorio je Čorba.
Čorba, nisi nešto skoncentrisan, ova nova zadrugarka te opila - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u videu.

Dok se Bora oduševljavao mirisom i izgledom, Matora je već uveliko pravila tortu. A onda je počelo serviranje glavnog jela, pa su dekoraciju ocenili najvišom ocenom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je najavljeno, glavni sastojak dezerta je bila banana, ali obogaćena ukusima čokolade i orašastih plodova, a jedva su čekali konačan proizvod, pa da probaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga